Top service

Medewerkers zijn erg goed in hun werk.

Top! Zoals altijd!

Ben hier al bijna 30 jaar klant. Altijd wordt er op tijd geleverd en altijd vakwerk voor een nette prijs. Vriendelijk in goede harmonie. Zo zouden meer bedrijven moeten leveren.

dik tevreden

ik ben heel tevreden hoe we geholpen zijn

Meestal is het goed.

zeer klantvriendelijk en prima geholpen

Conform afspraak geholpen en de koffie was ook prima

Na vele nieuwe auto's te hebben gekocht ging ik op zoek naar een ruime betrouwbare station om mee te nemen naar spanje. Honda de Ruiter had deze staan van 18 jaar jong. Het is knap dat het verkoop team je het gevoel kan geven alsof je een hele nieuwe auto had aangeschaft. Chapeau hiervoor.

Servicegericht, heldere afspraken en zeer goede kwaliteit!

De schade aan mijn Honda die ik helaas na een aanrijding heb opgelopen is keurig, professioneel en adequaat opgelost en afgehandeld.

Always helpful

Helpful and trustworthy.

Super snelle service!

Ik had een dringend probleem met mijn ruitenwisser. Hiervoor kon ik direct met spoed langskomen. Ik was binnen een half uur geholpen en ze hebben me goed geadviseerd voor een nieuwe ruitenwisser. Helemaal TOP!

Als ik een Ton had wist ik het wel !

Ze hebben gewoon vat op hun werk !

200% betrouwbaar

Team van vakmensen die service bieden die je zelden of nooit ziet.

Men communiceert duidelijk en tijdig wat probleem is

Top service bij Auto Ruiter

Bij toeval hier terecht gekomen (2020), want airbags moesten vervangen (oproep vanuit de fabriek). Ook bleek het oliepeil bekeken (en oei inderdaad aan de lage kant). Dus veel dank dat jullie mij behoed hebben voor de gevolgen! 2021 voor grote beurt: prima service en ook meegedacht en goed advies gegeven. Ik ben zeer tevreden. Hartelijk dank!

Winterbanden gemonteerd perfect alles gecontroleerd

Onderhoudsbeurt en APK gehad ik ben 100% tevreden

Vriendelijk en heel goed geholpen tijdens de APK keuring. Ik werd goed betrokken bij wat er moest gebeuren aan de auto. Medewerker kwam stukken laten zien van de auto onderdeel die beschadigd was, zodat ik er een beeld bij kon krijgen.

Perfecte Service Goede Ervaringen Vriendelijk Personeel.

Niets meer van het putje te zien!!!

Helaas weer van "een onbekende" een beschadiging aan onze mooie Honda Dit keer een "putje/ deukje"... wanneer houdt het eens op? Na de deskundigheid van de medewerkers van Auto Hond Ruiter.....!!! Na herstel is er niets meer van te zien.. Ook hoefden we niet erg lang te wachten om de afspraak te maken, en de auto weer te kunnen ophalen...er werd me zelfs aangeboden vanwege t slechte weer, dat de auto bij mij gebracht zou kunnen worden, en ik dan even de medewerker terug zou rijden, waar vindt je dát nou nog? Bij auto Ruiter .....! Wat wordt het mooi hè op de weg met ál die Honda's.... Dank aan Berry en team!

Ik bel ,de Ruiter snelt.Werd de zelfde dag nog geholpen.

Hier wordt je nog gewoon super goed behandeld als klant

Goed bedrijf wat met je meedenkt en waar je perfect behandeld wordt.

Persoonlijke Bediening

Bij binnenkomst wordt je altijd aangesproken met je naam, dat is nog eens een persoonlijk welkom. Weten wie je klanten zijn. geweldig

zondermeer goed!

idem

Zeer klantgericht en vertrouwd

Het voelt als een warm nest. Je wordt fijn ontvangen. Er wordt naar je geluisterd en doen niet aan ongevraagd advies. Voors en tegens worden doorgenomen op verzoek en de keus is aan de klant. Zij bewegen mee met de klant dat voelt zeker als serieus genomen worden. Na de aankoop ben je altijd welkom voor een koffie, een praatje of een vraag. Ik vind het team warm en attent. Kom langs en proef de sfeer!

Geweldige service

Wij zijn al jaren tevreden klanten. Reparaties en onderhoud worden keurig gedaan, ze denken mee en iets is teveel. Zijn zeer flexibel en we zijn super blij met Auto Ruiter!

zeer klantvriendelijk en vakkundig

Auto is in goede handen en er wordt duidelijk gecommuniceerd. Nemen de tijd voor je en zijn zeer servicegericht, aanrader dus.

Zeer vriendelijk en prima service.

Afspraak kan altijd op korte termijn.

Oosteinde 21

2291AA Wateringen