Uitstekend, korte wachttijden, alles staat klaar, koffie, thee enz aardige mensen

Prima, aan te bevelen

goede service

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij behandeld worden. Over vakmanschap kunnen wij niet oordelen, maar de auto rijdt altijd zonder problemen.

Uitstekende Honda dealer en garage waar ik ook na mijn verhuizing naar Limburg nog graag kom voor he

Kwaliteit van het merk Honda komt hier samen met de kwaliteit van de monteurs en uitstekende service van deze bijna oudste Honda dealer van Nederland. Dit is en blijft mijn vaste garage voor onderhoud van onze nieuwe HRV.

Fantastische garage

Al jaren is auto Ruiter mijn garage! Vakkundig , behulpzaam en vriendelijk, echt een fantastische garage!

Geweldig!!!!!

Fijne mensen.Zijn heel hulpvaardig.Heel fijn dat hier terecht ben gekomen.Voor mij eenTIEN.

word goed behandeld

Klant- en servicegericht

Tijdens bandenwissel hebben de medewerkers gelijk een up-date van het navigatiesysteem uitgevoerd. Pro-actief!

Vriendelijk, kundig en snel!

Ik was te laat met m’n APK keuring, ik belde en kon al dezelfde morgen terecht. Een uurtje later was m’n auto al gekeurd! Ik had een leenfietsen meegekregen, goede service! Heel vriendelijk personeel! Ik raad deze garage zeker aan.

Alle werkzaamheden werden rustig doorgesproken, goede service en vriendelijk personeel.

Wederom prima service

Goed en eerlijk advies om een dure reparatie nog eventjes uit te stellen.

al lang tevreden klant

vriendlijheid

Prima service.

De werknemers van Auto Ruiter zijn uitermate klantgericht. Meedenken zit in het DNA van de werknemers.

goed geholpen en klant vriendelijk

werd vriendelijk te woord gestaan en met een kopje koffie werd alles nog eens goed besproken

Keurig geholpen volgens afspraak

Vlotte en nette afhandeling en vriendelijke mensen! Aanrader!

Wij worden altijd vriendelijk, correct behandeld.

Bij De Ruiter wordt je altijd gastvrij ontvangen. Behulpzaamheid staat bij hen voorop

Top service

Heel vriendelijk mensen en heel geduldig, ze doen niks aan je auto zonder overleg en ze geven gelijk bij aan wat de kosten zijn. Er werd ook mij een alternatief aangeboden om de kosten te besparen.

Al jaren zeer positief over service en advies

Al jaren zeer positief over service en advies!

prima service

service goed en gezellig

ik weert goed geholpen

Geweldig geholpen door het team. Zeer tevreden met de auto. Ziet er prachtig uit. Nog even wennen aan alle "attributen", haha, maar dat komt goed.

Prettig en vertrouwd

Prettig bedrijf staan altijd voor je klaar

Goede service, gezellige sfeer!

Prima dealer ,waar de klant centraal staat. Wordt van te voren geïnformeerd als bepaalde vervanging noodzakelijk blijkt. Houdt zich aan afspraken.

Ik ben zeer tevreden met de service bij Honda

Het personeel is vriendelijk en bekwaam. En na de beurten rijdt de auto weer als nieuw

Uitstekende service

De jaarlijkse beurt is weer naar volle tevredenheid uitgevoerd. Professioneel team en uitstekende service.

Oosteinde 21

2291AA Wateringen