service volgens afspraak en goed contact met medewerkers
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.951 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
Klanten melden consequent uitstekende service en vriendelijk personeel. De garage wordt als betrouwbaar en behulpzaam ervaren. De communicatie is duidelijk en klantgericht. Over het algemeen spreken de beoordelingen van hoge klanttevredenheid.
service volgens afspraak en goed contact met medewerkers
Jos
RIJSWIJK ZH
Duidelijke informatie over wat er gedaan is en waar ik aan moet denken etc.
H.
VOORBURG
Deze reparatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Helemaal top.
S.C.M.
WATERINGEN
Duidelijke informatie, prettige service, logo kan weer ‘n jaartje mee
J.F.M.
'S-GRAVENHAGE
De auto komt al jaren bij Auto Ruiter, zelf was ik er voor het eerst als nieuwe eigenaar. Het persoonlijke aspect vind ik erg prettig, degene die mij hielp wist precies van welk familielid de auto geweest is en welke mankementen er geweest zijn. Service is goed, de tips die gegeven werden stel ik op prijs.
M.J.
ZOETERMEER
Doordat ik de batterij van mijn afstandsbediening niet op de goede manier vervangen had en een tweede sleutel er ook niet altijd zin in had, kreeg ik mijn Honda maar met veel moeite aan de praat. Kon meteen komen en het probleem was snel opgelost. Heb hiervoor nooit een Honda gehad. Maar met mijn HR-V ben helemaal fan geworden. Heerlijke auto!
P.A.
Service gericht. Klantvriendelijk.
30 September 2026
L.
WATERINGEN
goede afspraken en behandeling bij de service beurten
29 September 2026
K.J.
RIJSWIJK ZH
Weer een perfecte onderhoudsbeurt! Ik kom hier al jaren met veel plezier. Ze nemen de tijd, denken mee en leveren vakwerk. Mijn auto is weer prima. Dank jullie wel voor de goede service! Tot volgend jaar!
25 September 2026
H. Eman
RIJSWIJK ZH
Altijd goed geholpen, en zeer vriendelijk en kundig personeel
17 September 2026
T.
S.J.N.
POELDIJK
Hele fijne garage waar ik altijd snel terecht kan. Professioneel, betrouwbaar en vriendelijk. Een aanrader!
K.J.M.
WATERINGEN
Goede service en snel klaar.
N.
'S-GRAVENHAGE
Langs geweest voor regulier onderhoud: probleemloos geregeld! En de persoonlijke benadering is een fijne extra.
10 September 2026
Annette
RIJSWIJK ZH
Heldere afspraken geen onverwachte kosten. Weer een jaar zorgeloos rijden met me 25 jarige honda.
10 September 2026
P.M.
HOEK VAN HOLLAND
wij zijn zeer tevreden.
7 September 2026
F.P.H.M. Lamb
NOOTDORP
Hele fijne garage die goed met je meedenkt ookal heb je een oude auto ! Heel fijn Dank daarvoor ; Evelyn Hijink uit Den Haag
3 September 2026
Evelyn
'S-GRAVENHAGE
Ik ben zeer tevreden over de service. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik werd prettig geholpen. Een fijne en betrouwbare ervaring, zeker een aanrader!
3 September 2026
N.
RIJSWIJK ZH
Een aircoservice waarop ik met een kopje thee op kon wachten.
2 September 2026
�Danny
MAASLAND
I have heard good reports about Auto Ruiter previously. I found them helpful with my car. They did the work needed completely meeting my expectations. They also addressed another issue I had which I had not mentioned previously in the best way I could have hoped for. In all, completely happy with them.
2 September 2026
P.
LEIDSCHENDAM
Zoals gewoonlijk perfect!!!
30 August 2026
F.A.
HEERJANSDAM
Werd vriendelijk geholpen, en hebben alles netjes uitgevoerd
28 August 2026
J.A.
VOORBURG
Nieuwe band. Snel gedaan!
A.M.C.
'S-GRAVENHAGE
Staan altijd voor je klaar als je bij hun aanklopt.
A.
WATERINGEN
Door meedenken van garage veel geld voor onnodige reparatie voorkomen.
G.J.M.
Oosteinde 21