Fijne service

Service is prima en vooraf duidelijke uitleg wat er aan onderhoud gedaan gaat worden. Ook achteraf goede uitleg rekening.

Betrouwbaar en eerlijk.

Kom hier al meer dan 10 jaar, altijd top service en een eerlijke prijs.

Altijd goede service en snel geholpen

GoedZ

Persoonlijk en meedenken

Je bent geen nummertje en denken mee als er is of je afspraak maakt wat er wel en niet hoefde te gebeuren

Helemaal top

Lekker gewoon en geen poespas

Fantastisch

Een heel fijn en goed autobedrijf. Het is een familiebedrijf en zo voelt het ook als je binnenloopt. Het is gezellig, de sfeer is goed, ze zijn erg behulpzaam en altijd eerlijk/betrouwbaar. 100% een aanrader!

Wordt snel en goed geholpen

Tevreden

Zeer tevreden!

Denken graag, hoge kwaliteit, goed bereikbaar, vriendelijk, geen lange wachttijden en prijs/kwaliteit is meer dan keurig

Ouderwetse betrouwbare service

Een bedrijf dat met zijn tijd meegaat en toch ouderwets betrouwbare service, dan kom je uit bij Autobedrijf Reijerkerk. Zowel expertise voor mijn oude Renault 4 is aanwezig maar ook voor mijndagelijke auto, een Seat Zteca.

Prima!

Ter zake kundig. Snel. Vriendelijke en persoonlijke service

Als ik iets met de wagen is helpen ze altijd .ik ben al 30 jaar klant en altijd tevreden.ze zijn vriendelijke toffe mensen.je kan er altijd terecht.

Zeer vriendelijk, vakkundig en bbehulp

Altijd vriendelijk en vakkundig. Staan altijd voor je klaar. Geven goed advies.

Familiebedrijf met oog voor detail en flexibiliteit

Wij zijn al jaren een tevreden klant. Bram en Kees denken met je mee, zijn uitermate ervaren en getraind en hebben oog voor de mens achter de “klant”. Zeer aanbevelenswaardig dus!

Klantvriendelijk, vakbekwaam en snelle service.

Altijd vriendelijk personeel, men is meedenkend en men gaat voor kwaliteit.

ik heb een Opel Meriva gekocht, een prima garage

ik heb een Opel Meriva gekocht, een prima garage en goede service ga zo door mannen en vrouw in de garage

Altijd klaar voor de klant

Goed hulp ... juiste uitleg oplossing

Autobedrijf Reijerkerk: uitstekende service en vakmanschap!

Ik kan Autobedrijf Reijerkerk van harte aanbevelen! Het team is uiterst professioneel en vriendelijk en hun werk is van topkwaliteit. Ik ben zeer tevreden met hun diensten en zal hier zeker terugkomen.

Snelle een professionele service

Als trotse eigenaar van een mooie VW Passat, waar bijna 400.000 km op de teller staat, leek de diesel soms wat ademhalingsproblemen te hebben en vervolgens dikke rookwolken achter zich te laten. Via internet gezien dat Reijerkerk dieselmotoren kan reinigen. Resultaat is verbluffend, auto klinkt weer of dat hij net uit de fabriek komt. Enorm blij mee en op naar de 5 ton.

Een prima bedrijf met gevoel voor klantvriendelijk.

Wij kenden autobedrijf Reijerkerk in Lisse niet. Via internet kwamen we bij hen terecht. Na ruim 12 jaar een Dacia Duster te hebben gereden zochten we naar een jong gebruikte Dacia Duster. Reijerkerk gaf een reële inruilprijs voor onze auto. Hij is een correcte zakenman met verstand van zaken. Ook de bovag garantie was voor ons belangrijk. De overdracht ging heel leuk en de bos bloemen was een extra verrassing. We hopen nog lang klant van Reijerkerk te zijn. Fam. Tijm.

toppie

ondanks drukte in de werkplaats kon het probleem nog op dezelfde dag worden opgelost, terwijl er toch veel gedaan moest worden om in de ruimte onder de motorkap het probleem op te lossen, omdat daarvoor ook andere onderdelen tijdelijk weggenomen moesten worden. Blij met dit autobedrijf en ik hoop dan ook deze plezierige samenwerking in 2023 bij hen voort te zetten - toppie!!

Beste garage in de omgeving

Gewoon een goed bedrijf met eerlijke mensen. Ik ben hier al jarenlang tevreden klant.

Persoonlijk en tot in de puntjes geregeld

Wat een aardige mensen!

Altijd behulpzaam

De rwee broers zijn twee fijne mensen. Kom al jaren bij de firma nooit ene klacht Ik ben altijd prettig en betaalbaar geholpen ik hoop dat ze nog jaren doorgaan.

Positief!

Super tevreden ondanks zij het heel druk hadden, werd ik goed en behoorlijk snel geholpen met een grote reparatie! Vriendelijk en goede service door Kees en Bram!

Grevelingstraat 73 75

2161 WE Lisse