perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is heel goed. Men is vriendelijk en flexibel en e.e.a. wordt prima uitgevoerd aangezien ik tussen de beurten door niet hoef te komen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij komen nu al ca.13 jaar met verschillende auto´s o.a Daihatsu bij autobedrijf Rijerkerk.Kernwoorden die van toepassing zijn op dit bedrijf zijn: deskundigheid, klantvriendelijkheid, service, betrouwbaar, meedenken, snelle (wanneer nodig)oplossingen bieden en altijd een normale prijs voor goed onderhoud en reparaties. Klant is hier geen nummer, maar een gewaardeerde relatie! Vrij uniek in de autobranch.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf als ik bel weten ze wie ik ben en wat voor auto ik heb [zelfs de kleur] afspraken worden goed nagekomen als er een probleem is met je auto krijg je duidelijke informatie en laten ze ook zien wat er mis is\r\n\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf afgelopen week mijn 3de 2de hands auto bij reijerkerk gekocht.\r\nook voor de apk of andere dingen ga ik hier altijd heen,geen onnodige reparatie\'s,en geen verassingen bij het afrekenen\r\nben zeer tevreden over deze garage !!! ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen.\r\nik hoop heel lang in deze auto te rijden,en voor de volgende kom ik ook weer hier.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf afgelopen week mijn 3de 2de hands auto bij reijerkerk gekocht. ook voor de apk of andere dingen ga ik hier altijd heen,geen onnodige reparatie's,en geen verassingen bij het afrekenen ben zeer tevreden over deze garage !!! ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen. ik hoop heel lang in deze auto te rijden,en voor de volgende kom ik ook weer hier.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na slechte ervaring met Nissan dealer, bij Reijerkerk een afspraak gemaakt voor onderhoud. Open en eerlijke afspraak.voor een beduidend lagere prijs. Zelfs \'s avonds is men te bereiken voor problemen. Nooit geen gezeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na slechte ervaring met Nissan dealer, bij Reijerkerk een afspraak gemaakt voor onderhoud. Open en eerlijke afspraak.voor een beduidend lagere prijs. Zelfs 's avonds is men te bereiken voor problemen. Nooit geen gezeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al jarenlang ons vaste adres voor aanschaf nieuwe auto, onderhoud, etc. Vriendelijk, op korte termijn afspraken kunnen maken.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klantvriendelijk bedrijf

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klantvriendelijk bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vertrouwd adres, Klantvriendelijk, Goede adviezen
  • Reden bezoek Andere reden

Grevelingstraat 73 75