Kwaliteit top

Niet te duur en goed!

snelle service

Heel blij met de snelle service

Geweldige service en fijne, meedenkende mannen

De mannen leveren top kwaliteit en zijn altijd bereid te helpen en mee te denken. Ik heb altijd het gevoel dat ze eerlijk en oprecht handelen.

Goed geholpen

Top bedrijf

Fijn bedrijf! Vriendelijk personeel en goede service!

Ze weten altijd een gaatje te vinden voor me en ik woedt altijd netjes geholpen.

Geweldige service

Altijd vriendelijk en behulpzaam! Echte vakmannen!

Zeer goede service

Zeer tevreden. Goede en snelle service. Altijd zeer vriendelijk!

Heel behulpzaam en vriendelijk

Goede auto garage met behulpzame en vriendelijke personeel.

Goed.

Mijn auto is hier nu 2 keer voor onderhoud geweest. Ik ben erg tevreden. De communicatie is goed. Ook geen lange wachttijden. Er wordt met je meegedacht.

Kundige, vriendelijke en niet te dure vakgarage

Fijne klantviendelijke vakgarage, denken met je mee. Zijn duidelijk bij reparaties en heel fijn dat je vaak op korte termijn terecht kan.

Uitstekende service

Altijd super vriendelijk, snel en professioneel geholpen. Willen altijd meedenken naar de beste opties voor mijn auto. Top service!

Snel, netjes en vriendelijk

Probleem snel opgelost Goedkoop Vriendelijk

Prettige communicatie en goede service!

Goeie en snelle service

Vriendelijk personeel, altijd goeie en snelle service.

Altijd super fijn geholpen en snel klaar!!

Hele vriendelijke mensen en goede hulp!

Heel fijn bedrijf .goed en snel geholpenn

Fijn bedrijf we komen er al jaren altijd goed geholpen

Erg tevreden

Hele goede ervaring met deze garage! Vriendelijke mensen en altijd zeer goede service. Ik kom er al jaren.

Hele goeie service

Mijn bestelbus werd per ambulance gebracht naar Reijerkerk. Werd meteen naar gekeken en volgende dag klaar. Top service.

Prima tot uitstekend

Altijd weer een vriendelijke en goede service.

Top service voor betaalbare prijzen

Onze vaste garage. Altijd transparant vooraf, zeer kundige medewerkers en vriendelijke service,

Goede service, korte lijnen, zelfde gezicht

Prima, accuraat, vriendelijk, behulpzaam, goede service. Onderhoud erg fijn hier

supersnel geholpen, piekfijn inorde!

Remmen deden het niet goed, binnen 1 dag geholpen! Erg betrouwbaar, altijd goed bij deze garage

Super snel geholpen

De remmen waren versleten. We konden eigenlijk niet meer rijden. We konden meteen terecht en eind van de dag was hij al klaar, dat was heel fijn. Goed geholpen. Bedankt!

Outstanding!

They fixed my car really fast and for reasonable price.

Snelle topservice

Erg tevreden met autobedrijf Reijerkerk. Ik had een kapot autolampje die binnen een uur weer was gerepareerd waardoor ik snel weer de weg op kon. Complimenten.

Grevelingstraat 73 75

2161 WE Lisse