Wordt altijd prima geholpen

Altijd prima service en klantvriendelijk

Altijd snelle en goeie service.

Ik heb mijn auto hier gekocht. Hele goeie service. Altijd oprechte service en er wordt de tijd genomen.

Positieve ervaring met APK-keuring

APK is uitgevoerd en om 10 uur werd ik al gebeld dat de auto weer opgehaald kon worden. Prettig dat je de auto niet langer dan nodig is, kwijt bent. Vriendelijke medewerkers aan de balie.

Uitstekend.

Laatste moment nog ertussen kunnen komen met een APK. Top service!

Goede betaalbare service

Altijd vriendelijk en behulpzaam, onderhoud is dik voor elkaar!

Eerlijk en concreet

Snel te woord gestaan met duidelijke mogelijkheden en oplossing. Ook nette prijzen.

Altijd alles in overleg.

geweldige service!

Geweldige service! Snel terecht en altijd vriendelijk personeel! Kortom top bedrijf.

Altijd snelle service!!

Snelle en goeie service

Men is altijd bereid om met snelle oplossingen te komen. Goede en vriendelijke service.

Kundig en vriendelijk

Al jaren klant bij dit bedrijf met verschillende auto s. Altijd vriendelijk, kundig, snel en meedenkend. Zeker aan te raden

Vriendelijk, behulpzaam en snel

Ze doen hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen. Al ben je aan de late kant met je APK keuring, dan zoeken ze een plekjes voor je. Doen ook niks extra’s zonder overleg. Hierdoor heb je niet onverwachts extreem hoge kosten.

Ik wordt altijd goed geholpen ,en een snelle service met goed werk wat verricht wordt

"Ik ben zeer tevreden over deze garage. De medewerkers zijn altijd vriendelijk, beleefd en behulpzaam. Ze reageren snel en denken met de klant mee. Mijn auto is vakkundig gerepareerd en rijdt weer 100% zoals het hoort. Betrouwbare service en uitstekende kwaliteit. Zeker een aanrader!"

Top garage!

Hele betrouwbare garage. Echt tevreden.

Top garage altijd goeie en snelle service

Goed bedrijf

Hele fijne service

Ik ben erg tevreden, word hier altijd goed geholpen.

Goede garage met uitstekende service

Ik ben hier al jarenlang klant naar volle tevredenheid. Onderhoud en banden voor een schappelijke prijs en ook bij storingen of technische problemen word je goed geholpen.

Flexibel, behulpzaam en vakman

Ik moest snel mijn APK doen omdat ik mij vergist had in de datum. Eigenlijk zaten ze vol maar meneer kon wel snel een plaatsje creëren voor een APK. Fijne sfeer en erg behulpzaam.

Dik tevreden, top service

Ondanks drukke planning kon mijn auto meteen gemaakt en gekeurd worden. Goede service!

Fijne communicatie en vakkundig

Zeer tevreden over deze autogarage! We zijn al jaren vaste klant. De communicatie verloopt prettig en duidelijk. Je merkt dat klantvriendelijkheid hier hoog in het vaandel staat. Het team is uiterst vriendelijk, professioneel en komt bovendien erg vakkundig over. Je voelt je als klant serieus genomen en wordt goed geholpen.

Betrouwbaar bedrijf en je wordt vriendelijk geholpen.

Zeer tevreden over de service en afspraken die worden gemaakt

Praktisch en helder!

Altijd goed en transoarant

Snel geregeld en goede service!

Altijd goede service, flexibel en fijn met de klant meegedacht. Wij doen onze APK al jaren hier en blijven dat naar volle tevredenheid doen.

Aanrader

Zoals altijd prima geholpen ! Kom hier al jaren en dat zal nog wel even zo blijven !

Grevelingstraat 73 75

2161 WE Lisse