5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn naam is Huib Kemper uit Hoofddorp ik was op zoek naar een mooie gebruikte Mercedes C klasse van +/- 3 jaar oud deze heb ik uit eindelijk gevonden bij Van Remmen-Gademan B.V. in Zeddam een auto bedrijf dat eerlijkheid en betrouwbaarheid uit straalt. De ene auto is nog mooier dan de ander keus te over.Een geweldige service en vriendelijkheid en goede prijs terug voor mijn oude auto. Hier ga ik zeker terug komen als ik weer op zoek ga naar een gebruikte auto. Rick bedankt voor de geweldige service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

hallo, Mijn naam is John Lovering en heb een geweldige Mercedes A-klasse gekocht bij autobedrijf Van Remmen Gademan in Zeddam. Ik koop altijd een auto bij een dealer maar zag deze auto staan bij Van Remmen Gademan in Zeddam geen Mercedes dealer maar alleen maar Mercedes op het terrein. De een nog mooier dan de ander. Mijn oog viel op een geweldige rode A-Klasse. Ik mocht gelijk een proefrit maken en was meteen verkocht. En toen moest er nog even gehandeld worden. 10 minuten en we waren er al uit goede prijs voor de Mercedes en goede inruil voor mijn auto. ik moet echt zeggen nog niet eerder meegemaakt bij een dealer. en na 5 dagen telefoon, Van Remmen met de vraag hoe bevalt de Mercedes. Nou heel erg goed zei ik. Ik vind Van Remmen een geweldig goed bedrijf met een fantastische service. Als ik een cijfer moet geven een 10.Top bedrijf. groetjes John Lövering.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

(Klant)Vriendelijkheid kent zeker geen grenzen. Zo ook begrip voor de koper. Dus geld is niet het aller belangrijkste. Deze indruk heb ik van dit autobedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week hier een prachtige z.g.a.n. (2 jr) mercedes C klasse gekocht. De gesprekken/onderhandelingen voorafgaand verliepen uiterst correct en respectvol. Hebben een goede en eerlijke prijs bij inruil gekregen. Je voelt de betrokkenheid van dit bedrijf (Rick) en hier schrijft men Service met een HOOFDLETTER. Zijn ervan overtuigd dat dit ook na de aankoop het geval is!! Wij kunnen een ieder aanraden een bezoek aan dit bedrijf te brengen. U zult er zeker (net als wij) geen spijt van hebben/krijgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een absolute topper. Het ontvangst en de manier waarmee ze je benaderen is echt servicegericht. Gemotiveerd, deskundig, enthousiast zijn woorden die dit bedrijf speciaal maken. Service staat bij hen hoog in het vaandel. Deze mensen willen dat je met een goed gevoel een auto bij hen koopt voor een aantrekkelijke prijs. En dan niet zomaar een auto, maar een van topkwaliteit. Op een schaal van 10 is deze garage 11.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste lezers. Bij dit familie bedrijf een prachtige BMW 325i aangeschaft. Veel deskundigheid en toegankelijkheid bij dit bedrijf, je voelt je thuis. Leuke ontvangst buiten kantooruren en er wordt behalve aandacht aan de auto ook aandacht aan de klant besteed.Dag na aanschaf wordt er zelfs gebeld of alles naar wens is. Dat is nog eens service. Leuk personeel. Top

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig ontvangst en plezierige aflevering van de auto......echt een feestje, wat je nog maar weinig tegen komt in autobedrijven. Top mannen, ga zo door! Kees Verloon

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Waanzinnig leuk hoe je hier geholpen wordt en het enthousiasme straalt ervan af. Vader en zoon doen hun uiterste best je een kwaliteitsauto te verkopen, waar je geen spijt van krijgt. Goede prijs gekregen voor de inruil en de auto die geleverd werdt was splinternieuw. De volgende auto, wederom bij Rick en zijn vader, 100% Gekocht C klasse AMG avantgarde in absolute nieuwstaat. Auto top afgeleverd en reuze tevreden, aanbevelings waardig, ondanks de 1,5 uur reistijd. Compliment voor de gehele service en ga zo door!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een Top auto hebben ze mij geleverd en dat tegen een super scherpe prijs. Daar kan de dealer niet tegen op!! Ik heb een nieuwe BMW 5-serie gekocht en mijn 3 jaar oude Mercedes E-Klasse ingeruild. Zeer prettig bedrijf, een gemoedelijke sfeer. Echt een aanrader!!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service tot nu toe. Afgelopen maand hier een gebruikte A6 gekocht en zeer tevreden over deze garage.

Ze gewoon GOED bezich zijn,

s-Heerenbergseweg 22