wij hadden nog geen ervaring met dit bedrijf.
Prima. Ook de kleine dingen waren zo opgelost. Klantvriendelijk.
goede zorg
Ervaring is zeer goed , komen gemaakte afspraken na en zeer klantvriendelijk en nemen nog ouderwets de tijd voor de klant. Klant is koning staat hoog in het vaandel.
Voor 3e auto op de rij geslaagd bij Auto Reinders. Inbouw lpg g3 en multi-media ook geen probleem.
Goede ervaring tijdens aankoop gebruikte auto Christiaan goede auto verkoper,weet wat hij wil , in verband met het onderhandelen over de prijs. We zullen zien als er ongemakken aan de auto komen, en hoe het dan verder verloopt.Groeten Jan
Bij toeval bij dit autobedrijf terechtgekomen. Zeer vriendelijk ontvangen. Een zeer verzorgd, prettig aanvoelend bedrijf. Tijdens het wachten op vervoer zagen wij een goed uitziende auto die prima bij ons paste. Na enkele dagen bedenktijd een proefrit gemaakt en een bod op onze auto gekregen. De proefrit verliep naar alle tevredenheid en het bod was zeer redelijk. Nog een korte onderhandeling en we hadden een deal. Bij het ophalen van de auto werd alle tijdgenomen, goed uitleg en wij hebben het volste vertrouwen dat mochten er problemen zijn dat die prima worden opgelost.
Goeie service je word er goed geholpen
super bedrijf, zeer goed ontvangen en service.
Prettig geholpen door Christian. Leuk gesprek, niet zo formeel als bij merkdealers. Auto ook netjes afgeleverd.
Prima bedrijf. Recht door zee.
Uitstekende service en klantvriendelijk