Het is al jaren mijn vaste garage en dat blijft het ook, mede doordat de service erg goed en betrouwbaar is!
Persoonlijke benadering, klantvriendelijk, open en eerlijk.
uitstekend,zeer betrouwbaar bedrijf met bijzonder vakkundige medewerkers.Hier staat client gerichtheid,service en kwaliteit hoog in het vaandel.
Zeer correct en kundig behandeld. Auto was bij aflevering keurig gepoetst, zowel van binnen als van buiten. Auto Reinders heeft aan alle verwachtingen voldaan!
Super garage goede service
zeer klantvriendelijk en no nonsense bedrijf!
Professioneel betrouwbaar en klantvriendelijk. Aanbod van mooie en met zorg geselecteerde auto\'s in verschillende prijsklassen. Heldere afspraken die nagekomen worden.
Na een valse start heeft Auto Reinders ons in tweede instantie keurig geholpen. Op de wijze waarop zij met onze opmerkingen omgingen en gewerkt hebben aan een oplossing is goed te noemen.
Service-gericht, persoonlijk en eerlijk. Wij komen al jaren bij dit bedrijf, wij zijn inmiddels verhuisd, maar ik rij graag 20 minuten verder om bij dit bedrijf mijn auto te laten onderhouden!
Prima bedrijf. Erg duidelijk over de inruilwaarde, daar is niet over te onderhandelen.
maanden geleden voor zoon auto gekocht toen gevoelsmatig vertrouwen in vader en zoon Reinders gekregen. Nu zelf 2 auto\'s ingeruild en andere gebruikte auto gekocht. Heb gewoon hier het gevoel eerlijk en vakkundig te worden behandeld. Geen gladde verkooppraatjes. Zou er zo weer heen gaan.
Wij vonden het erg prettig om zaken te doen en zijn zeer tevreden over de aankoop van de Opel Agila van 2010.
Vriendelijke ontvangst, deskundig advies over de te kopen auto. Een scherpe verkoopprijs voor de occasion en een goede inruilprijs voor onze bestaande auto. Top dus.
Via internet bij dit autobedrijf terechtgekomen. Zeer vriendelijk ontvangen. Kregen direct het aanbod om een leenauto te gebruiken voor onze total loss verklaarde auto. Na een proefrit goede onderhandeling gehad en een mooi aanbod gekregen. We kregen een betrouwbaar gevoel bij dit bedrijf. Na enkele dagen besloten de auto te kopen. Bij de aflevering bleek dat er een (duurdere) afneembare trekhaak geplaatst was in plaats van de afgesproken vaste trekhaak. We hoefden niets bij te betalen. Auto zag er brandschoon uit. Helemaal top! Er werd veel tijd genomen voor een uitgebreide uitleg van de auto. Moesten helaas nog wel terug om een nieuwe sleutel op te halen, maar de problemen bij het programmeren van die sleutel werden direct door tussenkomst van een collega autobedrijf opgelost. Tot op heden nog geen spijt van de aanschaf van onze nieuwe auto.
Zeer tevreden. Goede monteurs!
Auto gekocht en oude ingeruild. Erg fijne benadering, denken met je mee en krijgt dingen geregeld. Goede prijs terug voor oude auto en tegen kostprijs aantal dingen extra geregeld. Omdat ik redelijk in de buurt werk overweeg ik ook onderhoud daar te laten doen.
Kom er al jaren. Gewoon goed en betrouwbaar bedrijf