4 sterren: goede service, goed behandeld

Betrouwbaar, service en garantie hoog in het vaandel, no nonsens beleid. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Koffie staat altijd klaar 👍. Zoekt men een betrouwbare auto met goede service en aandacht voor de klant dan is de Auto Reinders een prima keus.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We hebben goede ervaring met dit bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super tevreden met aanschaf van gebruikte auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fantastisch zij zijn vriendelijk... kundig en denken mee.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het is een goed en betrouwbaar auto garage met vriendelijk eerlijk en behulpzaam personeel. Een sfeer van ons kent ons en de klant is koning.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief. Alle medewerkers zijn bereid om je goed te helpen. Hele goede service.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een geweldig bedrijf met prima medewerkers. De wijze van werken is eerlijk, duidelijk en professioneel. Je krijgt vanaf het eerste begin een goed gevoel bij dit bedrijf. Een dikke negen voor de manier waarop wij behandeld zijn, zowel kwa prijsstelling als oplevering van de auto, die wij hebben aangeschaft. Een absolute aanrader voor de aankoop van een andere auto!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens een rit naar Twente op vrijdagmiddag bleek dat de o.a. ABS en cruisecontrol niet werkten. Direct naar Auto Reinders gegaan. Auto werd op brug gezet maar kon niet direct gerepareerd worden. We kregen een leenauto mee (het zou enkele dagen duren). Echter op zaterdagochtend werden we al gebeld dat de auto weer was gemaakt (een of andere ring was kapot). De auto weer opgehaald en het kostte helemaal niets, ondanks dat de garantieperiode verstreken was en de monteur toch enkele uren bezig is geweest. Dat noem ik nog eens service. Top!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ketting moest vervangen worden van golf variant en ik moest al bijna op vakantie. Auto Reijnders heeft mijn auto, ondanks hun volle planning, toch willen repareren, zodat ik toch weg kon met vakantie. Hulde ook aan monteur Jos. Hij heeft mooi werk afgeleverd en ook nog snel, waardoor de factuur veel en veel lager uitviel dan bij andere garages waar ik ben geweest, heeft me echt heel veel geld gescheelt... Ik kan deze garage meer dan aanbevelen. Zelfs een vervangende auto kostte mij helemaal niks. Alleen maar de kilometers en ook daar rekenen ze niet de hoofdprijs voor. Hulde !!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Eerlijk en betrouwbaar

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed Staan gelijk klaar om eventueel probleem/reparatie op te lossen Al jaren tevreden klant

geweldig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig en vriendelijk geholpen. Geven praktisch advies bij de aanschaf van een auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd prettig ontvangen en goed geholpen en kreeg degelijke antwoorden op de vragen die ik stelde. Na het maken van een afspraak voor een proefrit stond de auto klaar en kreeg ik alle ruimte om een proefrit te maken. Ik heb mijn eigen auto ingeruild en heb een goede deal gesloten. De auto is keurig afgeleverd en alles is netjes afgehandeld. Het is een prettige garage met vakkundige mensen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een goed bedrijf die ook na de aankoop er alles aan doet om je van dienst te zijn ook bij eventuele onvoorziene problemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er stond een mooie Mazda 5 te koop en na ene korte proefrit en onderhandeling met Christian hebben we onze oude 5 mooi in kunnen ruilen. Auto bevalt prima en alles was volgens afspraak snel geregeld.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn al 35 jaar klant en altijd in volle tevredenheid. De lijntjes zijn kort en de service prima. De garagedeuren staan altijd open om kleine dingen direct te kunnen verhelpen. Erg fijn!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kwam met mijn vorige auto naar Reinders om een aantal garantieklusjes te laten doen. Die zijn naar tevredenheid opgelost. Ik had al besproken dat ik wellicht een andere auto wilde kopen, dat ik ook gedaan heb. Ondanks de drukte hebben ze mijn nieuwe auto in 2 dagen helemaal in orde gemaakt, van een grondige schoonmaak tot een afleverbeurt. Well done!!!!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed, prettig persoonlijk contact

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel tevreden over het bedrijf opties en de manier van omgaan met jou als klant komen bij mij heel deskundig over en nemen alle tijd over alle technisch details en extra ,s die de auto biedt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer goed en vriendelijk geholpen door Christian.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Redelijk probleemloze en goede auto, lekker veel opties voor de prijs. Auto met alle accessoires is bij verkoop ook goed uitgelegd door de verkoper. Wel wat kleine mankementen: - cruise control werkt niet - remlichten doen het niet Helaas kom ik er door scheiding en verhuizing (en daardoor tijdgebrek) wellicht niet aan toe deze binnen de garantietermijn te laten herstellen. Hopen op wat coulance van uw kant .... Eventueel wil ik de auto wel weer inruilen, bij aanschaf van een BMW stationcar (bv 525D, bouwjaar circa 2006-2007). Is dat mogelijk?

Abdijweg 62

7595XP Weerselo