Goed en vriendelijk en denkt met de klant mee.
Zeer positieve ervaringen met dit bedrijf. Eerlijk advies, grote deskundigheid, een goede prijs en fantastische service.
Geweldig en service verlenend bedrijf. Vakkundig en klantvriendelijk personeel.
Prettig, kundig en vriendelijk
We kwamen helemaal uit Brabant om onze cabrio dak te laten vervangen, die wij via Auto Reinders hebben gekocht. Service was top, en het bedrijf kwam gelijk vertrouwd over. Wij zouden daar met een gerust hart een auto kopen, helaas is Weerselo te ver weg:-)
Auto Reinders is een bedrijf die doet wat het zegt. Er werken ervaren monteurs die voor je klaar staan. Christian denkt goed met je mee en zoekt naar goede oplossingen. Ik vind het een heel prettig bedrijf en beveel het zeker aan anderen aan.
Vewoon goed
de cijfers zeggen genoeg
Prima er word goed overleg gedaan en contact gehouden
Gewoon altijd goed!!