Goede ,snelle, vriendelijke, ter zake kundige behandeling behandeling als er problemen zijn.
Ik heb sinds 1973 mijn auto bij Reinders in onderhoud en ik heb ook verschillende auto\'s bij hen gekocht, dat zegt genoeg.
Zeer deskundig en klantvriendelijk bedrijf.
Prima bedrijf met veel kennis van zaken.
Goede monteurs vlotte behandeling en erg vriendelijk
Goede service ,goed personeel en altijd goede ontvangst.
Fijn bedrijf houdt zich aan de afspraak en gemakkeljk omdat het dichtbij is.
Vakkundig en betrouwbaar.
Ik heb hier een Toyota Auris uit 2014 gekocht. Ik ben goed geholpen.
Bij binnenkomst netjes te woord gestaan door dhr. Reinders zelf. Was geen probleem dat we een proefrit gingen maken. Bij terugkomst kwam hij met een uitstekend bod voor onze (in te ruilen) auto. Hier zijn wij op in gegaan. Bij het ophalen van de nieuwe auto werd alles netjes op een prettige manier afgehandeld. Kortom van het begin tot het eind een goed gevoel.
Deskundig, klantgericht
Goeie service en prijs/kwaliteit verhouding
Altijd GEWELDIG! Meedenkend,meelevend,vriendelijke omgang en kennis van zaken.