De winterbanden zijn goed vervangen door de zomerbanden.
Zeer klantvriendelijk, persoonlijk en ter zake kundig. Denken heel goed met de klant mee.
30 jaar klant, perfect bedrijf. Je wordt altijd vriendelijk en als een goede, trouwe klant behandeld.
Ik word altijd snel en correct geholpen. Prima service voor een prima prijs!
Uitstekend!
Persoonlijk, betrouwbaar, en goede service en eerlijke prijs.
Prima service.
prettig en prima bedrijf
Vriendelijk, attent en deskundig. Mooi dat je de mensen kent en dat ze jou kennen, dat geeft iets extra\'s.
Uitstekende service, staan snel klaar bij nodige reparatie. Altijd vriendelijke benadering naar de klant toe. Top-garage!!
Prima service bij een schade. Alles van verzekering tot aflevering herstelde auto goed geregeld. Bij kleine reparaties snelle hulp tussendoor, ook al is het heel druk in de werkplaats. Vriendelijk personeel en altijd een luisterend oor. Prima klantgericht bedrijf met vakkundige pensen over de hele werkvloer.
Uitstekend!
Klantvriendelijk, meedenkend, kostenbewust.
prettige persoonlijke benadering waarin tijd en aandacht werd besteed aan zaken die belangrijk waren. Auto in prima staat afgeleverd.