Heel fijn autobedrijf. De eigenaar geeft je alle tijd en ruimte om rustig je keuze te maken. De afspraken worden prima nagekomen . Zeer nette aflevering. We hadden een kleinigheidje met de auto en er werd meteen een afspraak gemaakt om dit te verhelpen. Prima service!

Uitstekend autobedrijf

Christian en overig personeel zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Prima afhandeling, inruilprijzen en afspraken. Zal hier zeker weer naartoe gaan, mocht ik mijn auto weer inruilen.

Super, geweldig, kan niet beter!

Vakkundig, kennis van zaken, zeer vriendelijke en toegankelijke benadering.

Opnieuw goed bevallen

2 jaar geleden heb ik een auto hier gekocht. Toen had ik al een goed gevoel. In augustus weer geweest en ook nu een uitstekende ervaring. Opnieuw een auto gekocht. Hier is de klant echt nog koning.

Prima geholpen

Prettig

Zeer tevreden.

Prettig en correct.

Andere auto is helemaal naar onze zin.

Over de zoekopdracht steeds goed contact gehad. Goed geluisterd naar onze wensen wat heeft geresulteerd in een auto naar onze zin!!

Pas geleden een andere auto gekocht. Er was een goed overleg, duidelijke instructies en een fijn gesprek om tot een overeenstemming te komen tot deze aankoop. Eerlijk advies wat betreft voor en nadelen van deze aankoop. We hebben ons volle vertrouwen in jullie bedrijf en we worden altijd naar volle tevredenheid geholpen!

Klant vriendelijk!

Goed geholpen met onze auto. Mochten zelfs een keer dakkoffer lenen voor onze vakantie zonder kosten. Vriendelijk en vakbekwaam personeel.

Duidelijk eerlijk en vakkundig.

Al jaren vaste en tevreden klant

Zeer tevreden.

Klantvriendelijk, deskundig en meedenkend. Geweldige service.

Perfecte service!

Keurig en persoonlijk behandeld. Fair bod op de in te ruilen auto. Nieuwe auto keurig en volgens afspraak afgeleverd.

Prima en eerlijk bedrijf

Reeds aantal jaren klant en goede ervaring om hier een auto te kopen

Prima service,snel en vakkundig!

Fijn ontvangst

Adequaat, schoon en snelle afhandeling

Goede service, vriendelijke medewerkers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij dit bedrijf staat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

• Service N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze 1ste auto kochten wij ongeveer 35 jaar geleden bij dit bedrijf. Voor ons een betrouwbaar bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De service was boven verwachting. De prijs was fatsoenlijk en de inruilprijs prima. Goed en snel geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief. Eerlijk verhaal. Nette en correcte prijzen. De punten die we aangegeven hebben ter verbetering van de te kopen auto, zijn keurig verwerkt. Wij wonen te ver van Auto Reinders. Anders zouden we de auto bij hen in onderhoud doen.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo