Prettig en snel geholpen met een goed resultaat

Banden wissel. Men begon direct nadat ik aankwam. Kon wachten onder het genot van een kopje thee. Snel gereed en weer onderweg.

Goede service, netjes geholpen

Goede service, netjes geholpen!

Altijd goede service

Fijne betrouwbare garage met uitstekende service.

Fijne betrouwbare garage met uitstekende service.

Goede betrouwbare garage.

Werkzaamheden worden goed uitgevoerd volgens verwachting. Goede en deskundige monteurs.

nette, snelle service, zijn vriendelijke mensen die er werken.

vriendelijk, netjes, correct, helpen je snel, ook al kom je langs voor een lampje vervangen, wordt direct geholpen. Ben zeer tevreden over de service.

prima zaak

Fijn en vriendelijk personeel, goeie service en altijd een uitleg over als er iets extra,s gedaan moet worden bij een controlebeurt. Ik ben nog altijd erg tevreden!!

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Altijd goed geholpen. Tegen een goede prijs. Altijd gratis een leenauto! Betrouwbaar adres!

Uitstekende service en prijs-kwaliteitverhouding!

De medewerkers van Auto Reinders zijn zeer vriendelijk en denken mee met de klant. Daarnaast bieden ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding! Enige tip die ik kan meegeven is: open een vestiging in Deventer! ;-)

De mens als mens, de auto als auto en dat in de goede balans. Dat is Reinders

Tijd voor de klant en no nonsense bedrijf. Super! Al jarenlang goede ervaring zowel tijdens een aankoop als daarna! Aanbevelingswaardig!

Super service

Je wordt altijd snel geholpen en de service is uitmuntend!

Meedenkend met de klant en goed vakmanschap

Meedenkend met de klant en goed vakmanschap

Al tientallen jaren vaste klant en nog nooit teleur gesteld!

Garage Reinders verdient mijn volledige vertrouwen: - zakelijk zeer correct en - technisch buitengewoon bekwaam. Bij onduidelijke mankementen wordt eerst goed geanalyseerd voordat er wordt ingegrepen. Daarmee worden onnodige reparaties voorkomen. En van belang natuurlijk, het probleem wordt altijd opgelost. Mooi meegenomen: heel plezierig in de omgang. Dat geldt voor het gehele personeel van hoog tot laag, inclusief de eigenaar/ directeur.

Vakkundig en vriendelijk

Als er plotseling iets mankeert of je vertrouwd iets niet nemen ze gelijk tijd om het op te lossen.

Goede service, klantvriendelijk personeel, betrouwbaar.

Goede service, prima prijs

Mijn auto moest voor de APK. Dezelfde dag nog een afspraak kunnen maken en hij was aan het einde van de dag weer klaar. Prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Mijn ervaring is prima

Vriendelijk, meedenkend en nuttig advies.

Het is alweer van even geleden maar Tijdens vakantie motor stuk gelopen. Na grondig onderzoek blijkt dat de motor kapot is gelopen nav een fabricagefout in de distributie riem. Reparatie is door Reinders volledig op de leverancier verhaald.

Prima service!

Echt goed geholpen. Prima service. Auto zag er bij ophalen keurig uit. Een echte aanrader!

Uitstekend!

Op basis van goede reviews en mond-tot-mondreclame, via de e-mail, een afspraak gemaakt voor het spoelen van de automaat met wat extra's en een leenauto. Alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen, correct, proactief, vriendelijk en aantrekkelijke tarieven!

Goede service, alles binnen 1 dag klaar in overleg met de klant, top!

Goede service, alles binnen 1 dag klaar in overleg met de klant, top!

Goede service, klant vriendelijk.

Mijn ervaring is niet een goede, mijn volgende auto koop ik hier niet !!.

Naarmate ik langer de Toyota Yaris heb ontdek ik toch een aantal dingen die ik eerder had moeten zien ( dom van mij ), of toch een te groot vertrouwen in de verkoper ??. Er zitten geen Livehammers in de auto, die moeten er toch in gezeten hebben ?. Waarom haal je die dingen er dan uit ?. Er is in die jaren dat de auto op de weg rijdt niet 1 keer een onderhoudbeurd in het onderhoudsboekje bij geschreven, geen enkele !!. Het lijkt er ook op dat de voorbumper opnieuw gespoten is op de linker voorkant.

Prima service!

Prima en snelle service. Alles gaat in goed overleg.

Wij werden goed geïnformeerd.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo