Goede ervaring

Ben bij het kopen van een auto geholpen door de eigenaar, hier was ik erg over te spreken. Heb toen ook contact gehad met een monteur en deze heer was onvriendelijk. Erg jammer.

Kan niet beter

Prima geholpen Goede uitleg Auto keurig afgeleverd

Goede en snelle oplossingen

Ben op een bijzonder goede manier geholpen, tijdens mijn probleem met de remmen van mijn auto. Mijn dank hiervoor.

Vakkundig

Snel en vakkundig geholpen. Onderdeel moest besteld worden en op het moment dat het binnen was een telefoontje gekregen om te komen zodat reparatie direct geregeld kon worden. Top!!

Geweldige service

Super snel geholpen en zeer klant vriendelijk

Prima service!!

Snel afspraak gemaakt. Leenauto beschikbaar. Communicatie super.

Fijne garage, persoonlijk contact en eerlijk.

Alle jarenlang klant perfecte service en kwaliteit

Tevreden klant al jarenlang

Ik ben zeer tevreden

Prima bedrijf

Goede service tegen een prima prijs

Ik vind Autp Reinders een fijne garage waar ik altijd goed geholpen wordt. De leenauto staat altijd klaar, de kosten vallen maar heel zelden tegen en een eventuele reparatie voorloopt over het algemeen volgens planning

Prima service in een korte tijd

Altijd tijd voor je hebben en je gelijk helpen bij onmacht

Goede ervaring

Zoals altijd goede ervaring. Ze weten wat er moet gebeuren.

Voortreffelijk

Deskundig clientvriendelijk,kortom perfecte Vakmensen.

Altijd goede en eerlijke service!

Er wordt altijd goed meegedacht en gezocht naar een passende oplossing. Erg service gericht. Mijn vaste adres voor de auto.

geweldige service en zeer klantvriendelijk

geweldig geholpen door het personeel. de auto apk laten doen kan nu weer een jaar door rijden zonder problemen. Dank u wel Auto Reinders en zeker tot de volgende keer.

Een zeer goede auto bedrijf.

Gaan altijd in overleg met de klant wat voor hen van belang is nieuw of tweede hands .

Ik ben al klant van Auto Reinders sinds 1975, ook mijn kinderen laten hier hun auto onderhouden. Lijkt me voldoende aanbeveling.

Op de firma Reinders kun bouwen!

Reparaties worden snel en vakkundig geregeld.

de autogarage waar ik alle vertrouwen in heb

Ben al jaren een tevreden klant ,krijg hier altijd goede adviezen ,en ze zijn altijd duidelijk met de gemaakte afspraken en prijzen.

Prettig

Eerlijk advies

Vlot geholpen

Top service, zijn altijd eerlijk en overleggen alles!

Sinds ik auto rijd ga ik hier al heen ook al ben ik verhuisd en moet ik eerst een stukje rijden naar Weerselo. Alles wordt overlegd met je en je zult nooit voorgelogen worden in onnodige kosten. Super service en kwaliteit!

Dik tevreden

We zijn super tevreden met de service en de werkzaamheden en klantvriendelijkheid.

Ik ben er al enkele tientallen jaren als klant.

Alles is altijd goed te overleggen. Nooit geen dure verassingen achteraf. Alles gaat er gewoon op zijn Twents, lekker nuchter en heel gemoedelijk.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo