Alles keurig geregeld.

Alles positief.

topbedrijf

eerlijk , betrouwbaar en leveren goed werk af.

Al jaren een tevreden klant

Netjes geholpen .

Naar tevredenheid gerepareerd.

Snel en meedenkend

binnen een dag was mijn auto weer gemaakt.

Een goed functionerend bedrijf met persoonlijke, menselijke aandacht.

Mijn ervaring is opgebouwd in 30 jaar. Een goed functionerend bedrijf. Makkelijk toegankelijk, klantgericht en meedenkend in het vinden van oplossingen. Vriendelijke medewerkers.

Goed, correct en 'eigen'

Goede en correcte behandeling/afhandeling van mijn APK, autobeurt, voorafgaande prijsindicatie en een specifieke boekhoudkundige vraag. Professionele garage, met een benadering welke heel 'eigen' aanvoelt. Ik rijd ruim 25 km enkele reis voor deze garage.

Kort en bondig "Uitstekend"

Wat zal ik nog zeggen....? Al 53 jaar klant, heb dus geen ervaring bij andere bedrijven. Mijn ervaring is tot op heden "UITSTEKEND"

Goede service met goede advies en voor een redelijke prijs

Zeer goede ervaring al jaren

Zeer nette, klantvriendelijke behandeling.

Keurig behandeld door Christian, zowel bij eerste contact, onderhandeling over mogelijke aankoop en bij aflevering. Ook overig personeel vriendelijk en betrokken. Auto piekfijn afgeleverd.

Zeer fijn bedrijf, Christian Reinders heeft mij geholpen bij keuze voor een auto Na een stukje gereden te hebben, overleg met Christian over het in te ruilen voertuig en prijs bespreking Zeer correct behandeld 4 dagen later was onze nieuwe aanwinst gereed om opgehaald te worden Samen met mijn vrouw naar Weerselo afgereisd om de auto op te halen Heel hartelijke ontvangst en begeleiding met instructie van de nieuwe auto gehad Dus hele fijne bedrijf, zeer aan te bevelen

Top service

Profesioneel snel en goed

snel vakkundig en alles in goed overlg

Vakkundig, reparaties worden gedaan in goed overleg en met deskundig advies.

gewoon kort maar krachtig geweldige service!

Goed geregeld Heel tijdig en naar wens uitgevoerd. Zoals mijn ervaring als altijd, dus: Zeer tevreden!

Prima prijs/kwaliteit

Bij de auto Reinders voel je je altijd thuis!

Perfecte service

Goede garage met perfecte service. Goed geholpen en vriendelijk personeel.

Accuraat service, persoonlijke benadering

Bij aanschaf van een nieuwe auto werd er snel en vakkundig naar onze wensen geluisterd. De werkplaats ziet er altijd schoon en opgeruimd uit. De monteurs werken nauwkeurig en vakkundig. Na elk bezoek hebben we het gevoel, onze auto is in de goede handen.

Het kunnen wachten op een APK keuring was voor mij nieuw en dus positief

Score spreekt voor zich

Afspraak is afspraak.

prettig perfect

in goede sfeer en met vertrouwen je reparaties laten uitvoeren door de vakmensen in dit bedrijf. Het eindresultaat is tevredenheid voor het bedrijf en de klant

Goes service team

Super Service top autobedrijf.

Kan niet beter

klantvriendelijk en deskundig

klantvriendelijk en deskundig

Snelle diagnose, goed opgelost, ondanks de vrije dagen periode. Vind het uurtarief wel wat aan de hoge kant, maar vind de hoeveelheid uren scherp. Ook vooraf goed geïnformeerd over de kosten en mogelijkheden door Erik.

Auto Reinders helpt mij altijd perfect

Zeer vriendelijke ontvangst, deskundige medewerkers. Ik kom hier al jaren naar volle tevredenheid en raad deze garage aan iedereen aan.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo