Goede service bij herstel van schade aan de auto.

We hebben bij de garage goede uitleg gehad van de mogelijkheden om het schadeherstel goed uit te voeren en daarbij de kosten zoveel mogelijk te beperken. Het schadeherstel is netjes en geheel naar tevredenheid uitgevoerd.

Fijne benadering en goede afspraken.

Fijne persoonlijke benadering. Gemaakte afspraken komen ze na. Fijne zaak.

goede ervaring, duidelijke afspraken

Ik heb een auto overgenomen voor een klant van mij, de auto was als omschreven en de klant is er zeer content mee.

zoals altijd goede service en vriendelijke uitstraling

alleen al het idee dat er naar je geluisterd word is perfect. daarnaast zullen ze er alles aan doen om de klachten op te lossen.

geweldig

mijn ervaring bij de aankoop van mijn auto was geweldig. We werden op een prettige manier ontvangen en geholpen zo ook bij de aflevering en op administratief gebied.

Zoals afgesproken ook uitgevoerd

Altijd vriendelijk geholpen! Voor een mooie prijs! En ook sneller dan gedacht. Top top!

Werkzaamheden volgens opdracht prima verlopen.

De APK keuring en verdere werkzaamheden zijn correct uitgevoerd. Gebeld door Reinders toen auto klaar was; ook plezierig. (NB ik geef niet gauw een 10; dan is er immers geen verbetering meer mogelijk...)

Betrouwbaar

Servicegericht, vakkundig en persoonlijke aandacht, TOP

Goed en eerlijk bedrijf

Apk

goed en voor een scherpe prijs

Goede service.

Exelente garage en service!

Komt afspraken na voor een eerlijke prjjs!

Steeds goed overleg bij voorkomend mankementen. Prettig personeel

Geweldig,niets is teveel.

Je kunt hun niets teveel vragen want ze lossen alles met een smile op.

Wordt goed geholpen

Uitstekende garage

Perfecte uitvoering opdracht. Zeer prettige persoonlijke benadering.

Klantvriendelijk, vakkundig en betrouwbaar

Kocht mijn eerste auto hier, nadat ik op internet had gezocht. De onderhandeling resulteerde in een reële prijs en verliep in een goede sfeer. De auto is geheel volgens afspraak afgeleverd. Kreeg het gevoel dat ik volledig kon vertrouwen op de informatie die over de auto werd gegeven. Kortom niets op aan te merken.

Professioneel

Meerder auto’s gekocht, super afhandeling.

betrouwbaar en servicegericht

Elke keer vriendelijk geholpen en zijn altijd bereid om bepaalde problemen vakkundig op te lossen. Het is een degelijk en betrouwbaar bedrijf.

snel en vakkundig vast niet te duur

snel en vakkundig,nooit te beroerd om mijn auto te repareren in een kort tijd bestek.

fantastisch

fantastisch

Zoals gewoonlijk 100%

Grote beurt en APK. Aangegeven wat probleem zou kunnen zijn. Wordt gebeld en overlegd voor reparatie met kostenraming. Dus geen verassing achteraf.

Werd gelijk geholpen. Goed advies gekregen.

Uitstekend autobedrijf

Via het internet een Toyota RAV4 gevonden bij auto Reinders in Weerselo. Niet echt naast de deur, maar toch. De auto was als geadverteerd en we kregen een prima inruilprijs voor onze ‘oude’ auto. De auto werd keurig afgeleverd met 6 maanden garantie, In de garantieperiode bij toeval een lekkage ontdekt en deze werd met nog een ander vastgesteld punt zeer netjes en onder garantie hersteld. Tijdens de reparatie in het bezit gesteld van een leenauto. Prima service. Ook de communicatie, zowel telefonisch als per mail verliep zeer vlot en vriendelijk. Kortom, een autobedrijf waar ik zo weer een auto zou kopen.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo