altijd goed

Je wordt altijd gelijk en deskundig geholpen. Ze hebben alle tijd voor je en als er wat bijzonders is word je altijd eerst gebeld om te overleggen voor ze wat gaan maken.

Vol vertrouwen en vakmensen

De mankementen aan onze auto worden op een professionele manier opgelost. Er wordt goed geluisterd naar de klant en ik ben vol van vertrouwen in de monteurs die de reparatie verzorgen.

Prima garage! Een aanrader!

Reinders biedt fantastische service, ze zijn kundig en vriendelijk.

Klasse!

Zeer correcte en vriendelijke behandeling voor een redelijke kostprijs!

Tevreden

Tevreden. Alles ging zoals afgesproken.

Een zeer vakkundig en betrouwbaar bedrijf En als toegift altijd vriendelijk

Top!!

Gewoon zoals we gewend zijn van Auto Reinders. Wat beloofd is wordt waar genaakt en het vel wordt je niet over de oren getrokken.

grote klasse

Zeer Goede Garage betrouwbare mensen. En een perfecte service.Bedankt dat jullie me hebt willen helpen. Grote KLASSE.

Deskundig, betrouwbaar, service.

Gewoon alles goed. Nooit gezeik.

Super service!

In de ochtend auto gebracht, leenauto stond klaar en s'middags gebeld dat auto gereed was. Alles prima geregeld.

Mee denken

Altijd behulpzaam en transparant

Mijn ervaring met Auto Reinders is al 33 jaar heel goed. Het zijn vakkundige mensen die ook op tijd worden bijgeschoold. Voor de chef-werkplaats heb ik grote waardering. Een man die veel kennis heeft van de techniek en ook mee denkt met hun klanten. Kortom een fijne en eerlijke garage voor iedereen aan bevolen.

Gewoon zoals altijd weer zeer tevreden de auto loopt weer lekker

Goede service. Klantvriendelijk personeel. Fijne garage om naar toe te gaan.

Ik ben een vaste klant van auto Reinders. Ze houden rekening met je persoonlijke situatie. En helpen me altijd snel en goed. Net weer een andere auto gekocht. Dik tevreden!

Altijd top!

Altijd prima. Al jarenlang.

Uitstekend!

Wederom uitstekende service en goed meegedacht!

APK en kleine onderhoudsbeurt van de camper vlot en goed uitgevoerd

Vakkundig en betrouwbaar!

17 jaar ben ik nu klant bij de firma Reinders. Mijn auto auto wordt er jaarlijks onderhouden tot m’n volle tevredenheid! Ik kan iedereen deze garage aanraden!

Super service

Auto's prive en zakelijk bij Reinders in onderhoud. Dit doen ze fantastisch, altijd meedenkend en hoge service.

Goede service, vriendelijk, duidelijk.

Goede service, vriendelijk, duidelijk.

Nette klantvriendelijke garage

Wordt vriendelijk ontvangen Netjes te woord gestaan Proefrit maken geen probleem Goede service

Service betrouwbaar

De Leen auto werd dicht bij ons thuis gebracht zodat we niet op en neer hoefden. Auto perfect afgeleverd. Aandacht, betrouwbaar, service.

Correct, snel en wederom goede service

Altijd behulpzaam met leenauto mee ge tegen. Gezellig & bekwaam personeel ener wirdt goede service gegeven. Zeker de moeite waard, zodra je opzoek bent naar een goede garage voor evt koop of onderhoud om naar garage Reinders te gaan

Abdijweg 62

7595XP Weerselo