Goede service. Klantvriendelijk personeel. Fijne garage om naar toe te gaan.

Top!

Ik ben een vaste klant van auto Reinders. Ze houden rekening met je persoonlijke situatie. En helpen me altijd snel en goed. Net weer een andere auto gekocht. Dik tevreden!

Altijd top!

Altijd prima. Al jarenlang.

Uitstekend!

Wederom uitstekende service en goed meegedacht!

APK en kleine onderhoudsbeurt van de camper vlot en goed uitgevoerd

Vakkundig en betrouwbaar!

17 jaar ben ik nu klant bij de firma Reinders. Mijn auto auto wordt er jaarlijks onderhouden tot m’n volle tevredenheid! Ik kan iedereen deze garage aanraden!

Super service

Auto's prive en zakelijk bij Reinders in onderhoud. Dit doen ze fantastisch, altijd meedenkend en hoge service.

Goede service, vriendelijk, duidelijk.

Goede service, vriendelijk, duidelijk.

Nette klantvriendelijke garage

Wordt vriendelijk ontvangen Netjes te woord gestaan Proefrit maken geen probleem Goede service

Service betrouwbaar

De Leen auto werd dicht bij ons thuis gebracht zodat we niet op en neer hoefden. Auto perfect afgeleverd. Aandacht, betrouwbaar, service.

Correct, snel en wederom goede service

Altijd behulpzaam met leenauto mee ge tegen. Gezellig & bekwaam personeel ener wirdt goede service gegeven. Zeker de moeite waard, zodra je opzoek bent naar een goede garage voor evt koop of onderhoud om naar garage Reinders te gaan

Alles top en snel geregeld . Grote pluim voor de jongens en meiden

Alles snel geregeld en zeer bereidwillig om mee te denken in oplossingen niet in problemen.

Top service!

Wanneer ik ook kom, wat ik ook vraag... er is een oplossing. Goede prijs-/kwaliteitverhouding, vriendelijke medewerkers.

prima zoals altijd

Prima zoals altijd

geweldig

Geen zorgen, gewoon afspraak maken en dit bedrijf zorgt ervoor dat de auto weer op weg kan. Welke problemen hij ook heeft ze regelen het.

Super fijne garage waar ik al jaren kom!

Persoonlijke benadering, eerlijke informatie en bekwaam betrokken personeel.

Wat meer dan alleen maar een zakelijke contact. Denken mee in mogelijkheden. Kennen je rijstijl en rijgedrag en passen daar hun adviezen op aan. Monteurs met kennis en passie!!! Al jaren klant ook al woon ik niet in Weerselo.

Goed, altijd behulpzaam en professionele monteurs

Koop hier al tijden mijn auto omdat het een degelijk autobedrijf is wat vooral meedenkt met de klant, tevens hebben ze ervaren monteurs, die voor alles een oplossing hebben.

Zo als altijd heelal tevreden

Professionele en snel service

Correct en vriendelijk.

Vriendelijke eigenaar en overige medewerkers. Neemt alle tijd voor je. Komt betrouwbaar over. Een aanrader waard.

Vriendelijke, snelle en persoonlijke benadering. Gewoon top

Prima geholpen, goede service.

Prima geholpen, goede service.

Kompetente Garage

Altijd behulpzaam. Ook het Personeel staat altijd klaar voor de Klant. Goede Occasions.

Prima, volgens verwachting!

Afspraak ruim van te voren gemaakt (APK+kleine beurt). Leenauto stond netjes klaar. Geen verrassingen bij het ophalen.

Professionele en behulpzame service!

Erg prettig geholpen door Christian Reinders bij de aankoop van een occasion. Hij nam ruim de tijd voor ons en dacht goed met ons mee. Ook op onze vragen per mail na de aankoop en voor het ophalen van de auto reageerde hij snel en behulpzaam. Heel prettig om te merken dat ze echt kennis van zaken hebben!

Abdijweg 62

7595XP Weerselo