Een voor mij nieuw autobedrijf had een occasion te koop die ik al langer zocht. De service en de persoonlijke contacten zijn goed.

Goede communicatie. Ben zelfs met eigen auto van station gehaald. Vriendelijke.

Zeer tevreden , hier wordt voor je meegedacht.

Zeer tevreden , hier wordt voor je meegedacht.

Zeer vriendelijk geholpen

Alles is naar tevredenheid verlopen. Erik heeft ons alles goed uitgelegd.

Geweldige service

We wilden graag met spoed een electrische fietsendrager voor de camper vanwege een geplande vakantie. Binnen 3 dagen was alles geregeld en was de nieuwe fietsendrager al geplaatst. Dat is wat je noemt, GEWELDIGE SERVICE. TOP.

vriendelijk en eerlijk geholpen

Goede hulp gehad bij het uitkiezen van een auto die bij mij past

Geweldige service.

Nadat ik mijn sleutel ben kwijt geraakt op het werk werd ik zo snel mogelijk opgehaald met de sleepwagen. Ze hebben alles gedaan om te helpen. Echt top!

Gewoon goed

We zijn netjes geholpen bij Reinders En zijn blij met de Ford transet Courier.

Perfect geholpen

Tijdens onze vakantie in Reutum ging de auto defect. Bij receptie zeiden ze dat Auto Reinders een goed bedrijf was. Dat is helemaal waar. Bedankt voor de snelle en goede service.

Geweldig team en goed advies en service

We hebben de auto gekocht bij Bleeker die toen nog dealer was. Later kwam het dealerschap van Opel in deze regio in handen van Kamp. Onze ervaring met Reinders in het verleden heeft ons doen besluiten om naar hen terug te gaan. En dit naar volle tevredenheid.

Prima geholpen

Ik had een relatief klein dingetje: een verloren sierlijst aan een achterportier. Sierlijst is besteld en daarna op afspraak erop gezet, tegelijk met kleine onderhoudsbeurt aan de remmen. Snel en correct afgehandeld

Zoals altijd top

heel tevreden

Ik heb geen verstand van auto's, dus daarvoor heb ik een professional nodig. Ik voel me vertrouwd bij Reinders. Ik wordt altijd geweldig geholpen. Reinders werkt met gereviseerde onderdelen als de auto wat ouder is. Mijn auto is 19 jaar oud en volgens mij ben ik voor het onderhoud op de juiste plek. Ik ben dus heel tevreden.

vriendelijk en duidelijk

Een prettige behulpzame benadering door de werknemers. Behulpzaam en duidelijk in de uitleg. Fijne garage

Onze eerste ervaring, goed en betrouwbaar bedrijf

wij waren al langer naar een andere auto op zoek, terecht gekomen bij autobedrijf Reinders Weerselo, onze eerste indruk was goed ! betrouwbaar en duidelijk geholpen, mijn complimenten hiervoor.

Top service

Perfect als altijd

Altijd zeer tevreden

Super vriendelijk en altijd eerlijk. Nog nooit problemen gehad.

Vertrouwd en goede service

Een goed en vertrouwd adres, we zijn al jaren klant bij Reinders.

Netjes en goed bedrijf

Nvt

Zeer vriendelijke en duidelijke uitleg

We zijn zeer vriendelijk geholpen en de uitleg over alles was heel duidelijk. We kregen een goede prijs voor onze inruilwagen.

Gastvrij, deskundig, goede klantbetrokkenheid.

servicegericht en men denkt met de klant mee

professionele service, rustig tijd voor overleg, gemoedelijk, er wordt je niet van allerlei extra's opgedrongen, ze zijn vlot aan de telefoon en hebben een goed systeem waarin ze alles bijhouden wat de stand van zaken is van je auto, goede prijs-kwaliteitverhouding

Prima verkoopservice

Op zoek naar een 2e (boodschappen) autootje. We werden prima en gastvrij ontvangen. De beoogde auto stond al startklaar. Nadien werd alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden. Erg tevreden met deze aankoop en de bijbehorende service. En extra servicekosten, zoals je meestal bij de grotere autobedrijven ziet, kennen ze niet: dus de auto gewoon gekeurd, gepoetst en rijklaar meenemen. Top!

Prima ontvangst en uitstekende service

Ben nu 4 jaar bij garage Reinders en niets dan lof over de vriendelijke en behulpzame manier, waarop het personeel met je omgaat. Geen poeha, maar gewoon Twentse nuchterheid. Ook zeer tevreden over de ( gelukkig weinig voorkomende) reparaties

Top auto bedrijf met zeer goede service en uiterst vriendelijke mensen.

We hebben inmiddels al diverse auto’s gekocht en in onderhoud gehad. Zowel de mensen van verkoop als van de werkplaats zijn echte professionals met veel verstand van zaken, oog voor service en kijkend naar de beste oplossing voor de klant. Kortom wij komen hier graag terug.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo