Perfecte, eerlijke service

Goede service voor een ouderwetse prijs!

Prettig en deskundig

Fijn garagebedrijf dat met je mee probeert te denken

Pechhulp

Ik kwam afgelopen zaterdag met mijn auto tot stilstand. De motor liep nog wel maar bij gas geven happerde hij. Reinders was snel ter plekke en heeft mijn auto afgesleept. Die was de maandag daarop weer gerepareerd (kapotte Bobine). Al met al perfect geholpen.

Na een telefoontje of de auto nog te koop was, de dag erna aangereden. Ik werd met de nodige service ontvangen. Goed verhaal, zichtbaar en transparant. Christian is een service gerichte vakman. Ik was op zoek naar een "pareltje" en die heb ik gevonden.

Service is prima

Goed geholpen

Alles gaat op afspraak en wordt zeer correct afgehandeld dank jullie wel

Prima geregeld zoals altijd!!!!!

Alleen maar goede ervaringen.

Afspraken kloppen, wat men beloofd wordt nagekomen. Schatting van de kosten zijn nauwgezet. Ik ben een tevreden klant. En dan wordt mijn auto ook nog eens gewassen en gestofzuigd. Dat is dan een extra kadootje.

een dikke Prima!

Snelle service, duidelijke communicatie.

prima geholpen, weet waar ik aan toe ben een volgende keer

Zo als altijd, tevreden

Professionele hulp

Alles goed

altijd goed

Je wordt altijd gelijk en deskundig geholpen. Ze hebben alle tijd voor je en als er wat bijzonders is word je altijd eerst gebeld om te overleggen voor ze wat gaan maken.

Vol vertrouwen en vakmensen

De mankementen aan onze auto worden op een professionele manier opgelost. Er wordt goed geluisterd naar de klant en ik ben vol van vertrouwen in de monteurs die de reparatie verzorgen.

Prima garage! Een aanrader!

Reinders biedt fantastische service, ze zijn kundig en vriendelijk.

Klasse!

Zeer correcte en vriendelijke behandeling voor een redelijke kostprijs!

Tevreden

Tevreden. Alles ging zoals afgesproken.

Een zeer vakkundig en betrouwbaar bedrijf En als toegift altijd vriendelijk

Top!!

Gewoon zoals we gewend zijn van Auto Reinders. Wat beloofd is wordt waar genaakt en het vel wordt je niet over de oren getrokken.

grote klasse

Zeer Goede Garage betrouwbare mensen. En een perfecte service.Bedankt dat jullie me hebt willen helpen. Grote KLASSE.

Deskundig, betrouwbaar, service.

Gewoon alles goed. Nooit gezeik.

Super service!

In de ochtend auto gebracht, leenauto stond klaar en s'middags gebeld dat auto gereed was. Alles prima geregeld.

Mee denken

Altijd behulpzaam en transparant

Mijn ervaring met Auto Reinders is al 33 jaar heel goed. Het zijn vakkundige mensen die ook op tijd worden bijgeschoold. Voor de chef-werkplaats heb ik grote waardering. Een man die veel kennis heeft van de techniek en ook mee denkt met hun klanten. Kortom een fijne en eerlijke garage voor iedereen aan bevolen.

Gewoon zoals altijd weer zeer tevreden de auto loopt weer lekker

Abdijweg 62

7595XP Weerselo