Wij worden er altijd zeer fijn geholpen

Zeer klantvriendelijk, je merkt dat je echt welkom bent en dat iedere klant teld. Je auto word vakkundig gerepareerd en ze nemen beslist alle tijd voor je.

Fijne en klantvriendelijke garage.

Fijn geholpen door Erik de verkoper. Auto is keurig netjes afgeleverd. Blij met de aankoop. Kan deze garage ook aanbevelen.

Snel een Apk-keuring gehad en aan het eind van de dag kon ik de auto alweer ophalen. Mijn ervaringen met Auto Reinders zijn erg positief!

Op uitstekende wijze is het technisch probleem opgelost.

Met veel en goed overleg over de technische oplossing.

Accurate persoonlijke dienstverlening

Reinders kent een vlotte adequate autoservice aanpak. Daarbij is het contact vriendelijk, toegangkelijk en empathisch van aard.

Perfect geholpen

Is goed

goede service, goed advies , vriendelijk , Kantgericht

Prima zoals we gewend zijn.

Zie boven staande opmerking.

Geen negatieve ervaringen

prima service

Prima bedrijf

Goed en eerlijk bedrijf

Netjes

Netjes en goed overleg met de klant

Een voor mij nieuw autobedrijf had een occasion te koop die ik al langer zocht. De service en de persoonlijke contacten zijn goed.

Goede communicatie. Ben zelfs met eigen auto van station gehaald. Vriendelijke.

Zeer tevreden , hier wordt voor je meegedacht.

Zeer tevreden , hier wordt voor je meegedacht.

Zeer vriendelijk geholpen

Alles is naar tevredenheid verlopen. Erik heeft ons alles goed uitgelegd.

Geweldige service

We wilden graag met spoed een electrische fietsendrager voor de camper vanwege een geplande vakantie. Binnen 3 dagen was alles geregeld en was de nieuwe fietsendrager al geplaatst. Dat is wat je noemt, GEWELDIGE SERVICE. TOP.

vriendelijk en eerlijk geholpen

Goede hulp gehad bij het uitkiezen van een auto die bij mij past

Geweldige service.

Nadat ik mijn sleutel ben kwijt geraakt op het werk werd ik zo snel mogelijk opgehaald met de sleepwagen. Ze hebben alles gedaan om te helpen. Echt top!

Gewoon goed

We zijn netjes geholpen bij Reinders En zijn blij met de Ford transet Courier.

Perfect geholpen

Tijdens onze vakantie in Reutum ging de auto defect. Bij receptie zeiden ze dat Auto Reinders een goed bedrijf was. Dat is helemaal waar. Bedankt voor de snelle en goede service.

Geweldig team en goed advies en service

We hebben de auto gekocht bij Bleeker die toen nog dealer was. Later kwam het dealerschap van Opel in deze regio in handen van Kamp. Onze ervaring met Reinders in het verleden heeft ons doen besluiten om naar hen terug te gaan. En dit naar volle tevredenheid.

Prima geholpen

Ik had een relatief klein dingetje: een verloren sierlijst aan een achterportier. Sierlijst is besteld en daarna op afspraak erop gezet, tegelijk met kleine onderhoudsbeurt aan de remmen. Snel en correct afgehandeld

Zoals altijd top

heel tevreden

Ik heb geen verstand van auto's, dus daarvoor heb ik een professional nodig. Ik voel me vertrouwd bij Reinders. Ik wordt altijd geweldig geholpen. Reinders werkt met gereviseerde onderdelen als de auto wat ouder is. Mijn auto is 19 jaar oud en volgens mij ben ik voor het onderhoud op de juiste plek. Ik ben dus heel tevreden.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo