prima afhandeling van de verkoop

Goede auto voor een eerlijke prijs. Goede inruilprijs.

Echt vriendelijk en geweldige service

Reinders zal je nooit opzadelen met onvoorziene rekeningen!

prima opgelost

Goede tussenoplossing gezocht en uitgevoerd. Auto is beetje verjaard en dan hoeft er niet altijd nieuwe onderdelen in.

Geweldige service

Goede service Vriendelijke personeel

prettig

prettig

geweldig

bij een kleine beurt voor mijn Mercedes,werden er dingen gemaakt, die ik niet had opgegeven en de auto was gewassen en uitgezogen!

Super, geweldige service

De Service is elke keer weer goed bij de firma Reinders. Er word met je meegedacht en een super advies gegeven. We zijn blij met jullie als garage. Na 50 jaar nog een geweldige service! Nogmaals gefeliciteerd met jullie jubileum. Hartelijke groet, Bertus en Brigitte Olthof- Hollink

goede nette service en

mijn eerste keer dat ik een auto kocht bij reinders leek wel een verademing ! nooit mee gemaakt dat er zo vriendelijk behulpzaam autos verkocht konden worden zonder ook maar enige vorm van druk !

Prima ervaring

Aardige monteurs

Top autobedrijf

Al jaren klant bij auto Reinders. Autobedrijf met zeer vakkundig en klantvriendelijk personeel. Geven een eerljjk advies en altijd op zoek naar de best mogelijke oplossing bij reparaties. Wij hebben al jaren volledig vertrouwen in auto Reinders, gewoon een no nonsense bedrijf met top service!

fantastisch

Al bijna 50 jaar klant en hebben nog nooit een slechte ervaring gehad. Top bedrijf.

Uitstekend en zeer klantvriendelijk!

Uitstekend en zeer klantvriendelijk! Goede prijs/prestatie verhouding.

prima ervaring

Auto gekocht bij Reinders en dat ging prima, aardige mensen, namen de tijd om alles goed uit te leggen. Na een week nog een belletje of alles goed ging en er nog vragen waren! kortom prettig bedrijf. Dick Nijssen

Eerlijk en goed

Garage Reinders heeft me in 50 jaar nog niet teleurgesteld !

Heb diverse auto's in al die jaren bij Garage Reinders gekocht. Prima onderhoud door de mannen in de werkplaats. Bereidwillig en vriendelijk personeel ook bij de receptie. Met elkaar zorgen ze dat problemen zo goed mogelijk worden opgelost.

Een 10

Vriendelijk, correct en vol lof. 100 %

Goede service en niet duur

Prima bedrijf, goede service en prijs is prima

Perfecte service en niets is te veel.

Ik kan het iedereen aanbevelen.

zeer tevreden

Goede garage zeer tevreden contact met de verkoper. zou zeer zeker weer heen gaan. maar ook familie en vrienden als ze opzoek zijn naar een andere auto hub auto reinders aanbevelen

Meer dan naar volle tevredenheid!

Meedenkend, vriendelijk, behulpzaam, niets is teveel... hèt 100% klant-is-koning-gevoel!

Heel fijn

we kwamen voor een proefrit en werden goed ontvamgen met koffie en thee. Er werd goed uitgelegd hoe en wat met de auto en toen we aangaven hem te willen kopen, gingen we er goed voor zitten. We kregen een apk en een beurt bij de prijs in en er werdgeluisterd naar de dingen die we tegen gekomen waren. Zelfs de trekhaak werdnog even mooi gespoten. Toen we de auto kwamen ophalen stond er een mooie strik op en legde hij alles nog even duidelijk uit.

Sinds 2014 heb ik mijn auto in onderhoud en reparatie bij Reinders. Ik ben hier heel tevreden over en zolang ik een auto heb, blijf ik klant.

De afhandeling van de reparatie was goed

Hele goede hulp gehad!

Ze doen net dat beetje extra. Heel fijn.

Prima geholpen, zeer betrouwbare indruk

Netjes geholpen bij de aanschaf van een Suzuki swift, afleverbeurt was inclusief en ook het monteren van een trekhaak was geen probleem.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo