het was weer top

Goede service en men denkt met je mee.

Ouderwets goed

Typisch een bedrijf dat nog handelt volgens het principe van "Klant is koning." Denken altijd goed met je mee, ook met mogelijke kosten en bieden dan meerdere opties. Wij wonen zelf in Enschede, maar vanwege de fijne behandeling en service rijden we toch graag een stukje om. Voor ons geen andere garage meer.

A Klasse Occasion Garage.

Prettig contact zowel via e-mail en persoonlijk met meerdere personeelsleden. Goed na komen van afspraken en volop keuze in jong gebruikte lease auto's. De door mij aangekochte Renault Zoë van 2016 had nog géén 20.000 km op de teller staan. Ik ga mijn toekomstige kilometers met vertrouwen tegemoet.

Perfecte service

Betrouwbare en kwalitatief goede garage

Al jaren mijn vaste garage. Altijd houdt men rekening met mijn portemonnee door niet altijd de duurste oplossingen te kiezen. Altijd een leenauto, vriendelijk personeel en vakkundige monteurs. Topgarage!

Top service! Ook voor reparaties aan niet alledaagse auto's.

Uitstekende service, monteurs verstaan hun vak.

Geweldig.

Vanaf het eerste moment tot de verkoop verliep alles oprolletje.perfect geholpen.

Deskundigheid in combinatie met gastheerschap

Vertrouwen in het bedrijf en dat al voor ongeveer midden 70’er jaren vorige eeuw. Ik opmerking. De aanhef van de mail is voor mij prima, maar ik zou een “beleefdere” aanhef prefereren.

Erg vriendelijk en snel en goed geregeld

Snel en accuraat

Snel en accuraat. Servicegericht.

zeer attente hulpverlening en service voor de camper en mij !

jullie hebben mij als senior en alleen gaande (78 jaar) weer geweldig geholpen met de camper uit de stalling ,naar de camping en gewassen en weer op stal ! ook service APK. Blij mee !

Perfecte service

Goed advies , goede service.

Snel en goed.

Pech 20 km. verwijdert van garage Reinders. Gebeld en korte tijd later reeds aanwezig. Snel geholpen door een monteur en later in de garage idem dito.

Nog een keer goed

Vriendelijk prijs kwaliteit is goed

Werd vriendelijk te woord gestaan en afspraken werden nagekomen. Prijs kwaliteit is goed..

Weer geweldig geholpen met prima service.

Ben al jarenlang een zeer tevreden klant van auto Reinders. Onze beide personenauto's en camper worden prima onderhouden. Ook voor vragen in het cabine gedeelte van de camper kan ik altijd terecht. Prima service door deskundige medewerkers, wat wil je nog meeer?

Goed en klantvriendelijk.

Mijn hoofdmonteur is goed in zijn werk. Ze over leggen met je aan de telefoon wat ze hebben gevonden aan de auto en wat ze belangrijk vinden wat er moet gebeuren.

Snel in het maken van een afspraak, goede communicatie, meedenkend, kortom een fijne garage. Ik zou deze garage zeker aanbevelen.

Wat ik hoopte te krijgen heb ik inderdaad gekregen. dus ik ben tevreden.

Alles klopte, als elke ondernemer zich zo zou opstellen, zag Nederland er heel anders en veel beter uit. Bedankt en veel succes, en met deze instelling komt het succes zeker.

goede service

Prima advies en informatie

Uitstekend!

Je belt - hebt snel een afspraak - ze kijken naar wat er aan de auto mankeerd - je wordt gebeld met de conclusie - de mankementen worden gerepareerd - je wordt weer gebeld wanneer de Auto klaar is. Leen auto nodig 9 van de 10 keren ook geen probleem

Vlotte en snelle afhandelingen, klantvriendelijk. Service is goed. Bekwaam personeel.

Uitstekende service en kwaliteit

Aspraak maken via de site is makkelijk te doen. Word je keurig teruggebeld om de afspraak definitief te maken en alles te bespreken. Leenauto staat klaar en na afloop wordt alles keurig besproken. Fijne garage waar service voorop staat!

Een vertrouwd adres.

Er is gedaan wat er gedaan moest worden. Voor de achterruit waarvan de verwarming kapot was,hadden ze een alternatief dat scheelde in prijs veel.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo