Alles was snel en goed af gehandeld.

Je wordt direct geholpen

We hadden een lekke band en we werden direct geholpen

Prettig goed deskundig bedrijf

Goede service en uitleg fijn in omgang naar de klant.

correct geïnformeerd over hetgeen moest gebeuren. over tijd waarop reparatie klaar zou zijn over wijziging in tijd waarop auto opgehaald mocht worden

Geweldige service

zeer vriendelijk en professioneel.

Heel goed

Ik ben zeer tevreden met Auto Reinders

Prima garage ..directie, receptie en werkvloer zeker klantvriendelijk.

Personeel deskundig...hebben oog en tijd voor de wensen van de klant.

Prima zoals altijd

Makkelijk om digitaal een afspraak te maken; monteur beschikbaar op de afgesproken tijd en wachttijd doorgebracht met Christian en een kopje koffie.

Super bedrijf !

Vriendelijk en netjes geholpen door al het personeel. Je wordt altijd eerst gebelt wat de eventuele kosten zijn. Alles top geregeld.

Super service en vriendelijk, kundig personeel

Altijd vertrouwd, de auto naar Auto Reinders brengen. Snelle, vriendelijk en betrouwbare service. Wij gaan nergens anders meer naar toe.

Goed en betrouwbaar

Prettig geholpen en erg betrouwbare garage, vriendelijk personeel!

Fijne garage

Wordt altijd netjes en vriendelijk geholpen, ik ben erg tevreden !

altijd top!

Beste autobedrijf van de regio!

Doen wat ze zeggen

Prima service en laagdrempelige bejegening.

geweldig wat een team

geweldig

Al meer dan 30 jaar klant bij Reinders. Eerst met senior, nu met junior. Er wordt steeds met je meegedacht en uitstekende service. Ga zo door.

Zie boven. Wat ik niet op prijs stel dat er standaard zo'n beoordeling gestuurd wordt. Een keer kan maar (bijna) elke keer is wat overdreven.

Snelle uitstekende service

Na aankoop auto steeds een snelle service en alles binnen garantie! Uitstekende vakkennis van medewerkers.

Denken echt met je mee, zeer goede communicatie. Resultaat is zeer goed.

De camper is mbt onderhoud bij Auto Reinders in goede handen.

Goeie service en klant vriendelijk.

Ze denken met je mee.

Meer dan prima!!

Na vele minder prettige ervaringen bij verschillende (Merk)garages bij Auto Reinders terecht gekomen. Nu laat ik al een aantal jaren mijn auto onderhouden bij Auto Reinders en dat bevalt me bijzonder goed. Geen mooie praatjes maar gewoon goed advies en duidelijke afspraken. Zeer betrouwbare garage.

Alltijd goed

correcte behandeling.

eerlijk bedrijf ,goed georganiseerd,kom hier al jaren, enkele auto s bij reinders gekocht, nooit teleur gesteld.

Snel betrouwbaar en vriendelijk en kundig personeel

Super garage

Zoals altijd prima