Doen wat ze zeggen

Prima service en laagdrempelige bejegening.

geweldig wat een team

geweldig

Al meer dan 30 jaar klant bij Reinders. Eerst met senior, nu met junior. Er wordt steeds met je meegedacht en uitstekende service. Ga zo door.

Zie boven. Wat ik niet op prijs stel dat er standaard zo'n beoordeling gestuurd wordt. Een keer kan maar (bijna) elke keer is wat overdreven.

Snelle uitstekende service

Na aankoop auto steeds een snelle service en alles binnen garantie! Uitstekende vakkennis van medewerkers.

Denken echt met je mee, zeer goede communicatie. Resultaat is zeer goed.

De camper is mbt onderhoud bij Auto Reinders in goede handen.

Goeie service en klant vriendelijk.

Ze denken met je mee.

Meer dan prima!!

Na vele minder prettige ervaringen bij verschillende (Merk)garages bij Auto Reinders terecht gekomen. Nu laat ik al een aantal jaren mijn auto onderhouden bij Auto Reinders en dat bevalt me bijzonder goed. Geen mooie praatjes maar gewoon goed advies en duidelijke afspraken. Zeer betrouwbare garage.

Alltijd goed

correcte behandeling.

eerlijk bedrijf ,goed georganiseerd,kom hier al jaren, enkele auto s bij reinders gekocht, nooit teleur gesteld.

Snel betrouwbaar en vriendelijk en kundig personeel

Super garage

Zoals altijd prima

Prima, goede service en klantvriendelijkheid.

snel winterbanden vervangen door de zomerbanden en check auto

snel en goed zoals altijd

Heb alleen maar goede ervaring tot nu toe

Altijd behulpzaam

Dit is een bedrijf waar je altijd terecht kunt, recent schade gehad aan mijn bedrijfsauto .. Binnen een week is er in goed overleg een andere bus afgeleverd naar mijn wensen. Ik heb me nergens druk over hoeven maken. ik kan gewoon rijden zonder gedoe !

De afspraak goed nagekomen.

Hele fijne mensen en goede service

Hele fijne mensen en goede service

Kundig, vriendelijk

Al jaren breng ik mijn auto bij Auto Reinders. Zowel voor reparatie als voor het kopen van een auto kan je hier zeker goed terecht! Het is een goed bedrijf waar kundigheid, vriendelijkheid en waardering een belangrijke rol speelt.

Zoals altijd, goed geholpen met gedegen advies

Uitstekend en Zeer vakkundig

Meer Dan uitstekende ervaring met dit bedrijf gedurende meer Dan 46-Jaar. Vakmanschap en service klantgerichtheid staat hoog in het vaandel. In een woord TOP

Goede ervaring met onderhoud en kopen van een auto.

Vertrouwd en eerlijk in het werk wat ze leveren.

Prima. Service.

Ben al een paar keer eerder uitgenodigd om te beoordelen. Telkens heb ik een beoordeling geplaatst. Wederom ben ik goed geholpen.

Heel goed

Heel goed!

altijd conform afspraak en op tijd.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo