Vriendelijk en eerlijk

Zeer goed geholpen. Komen zeker hier terug.

Altijd goed

De service is altijd goed en de auto loopt na een beurt ook altijd weer als een trein. Vooral de eerlijkheid en betrouwbaarheid vind ik hier erg fijn top.

Afspraak gemaakt met leenauto. In de ochtend gebracht s'middags klaar. Vriendelijk en behulpzaam personeel!

Vriendelijke mensen, goede service en verstand van zaken.

Fijne zaak om te kopen

Netjes geholpen en auto netjes afgeleverd.

No nonsense garage

Zeer behulpzaam personeel en geen onzin verhalen. Altijd duidelijk in wat de kosten (kunnen)zijn. Al jaren een tevreden klant.

Uiterst klantvriendelijk !!

Ik had meteen het juiste gevoel bij dit autobedrijf, ik ben zeer prettig geholpen. Ik heb meteen besloten om mijn net gekochte auto bij hun in onderhoud te houden !! Een uiterst klantvriendelijk bedrijf !!

Snel en netjes geholpen, top!

Prima correct en snel geholpen

Nw banden keurig gemonteerd en geb1alanceerd

Auto volgens afspraak gebracht voor bestelde banden te monteren.. Keurig gemonteerd en goed gebalanceerd. 1 minpuntje. Op de bon staat ventielen 2 euro. Nu is dit geen groot bedrag. Echter er zijn geen ventielen geplaatst. Kan ook niet. Zitten ventielen in de velg met sensoren. Van 50 euro. Verder prima zaak en goede service.

Snel en duidelijk

Fijne behandeling, afspraak nagekomen

Nette, persoonlijke bediening over kwalitatieve auto’s

Reinders biedt goede auto’s tegen behoorlijke prijs maar met goede service. Je kan ervan op aan.

tevreden

Mijn auto is al jaren in onderhoud bij Reinders en ik ben heel tevreden.

Top service

Christian en zijn team denken mee met de klant. Altijd de klant voorop stellen, zo belangrijk.

Ook prima.

Alles in orde

Klasse!

Correcte afhandeling!

Prima garage.

Al jaren tevreden klant.

Goed en snel en vriendelijk behandeld

Heel tevreden

Autopech, auto snel opgehaald en gerepareerd. Geweldig.

Klant is koning

Inmiddels de 2de auto hier gekocht en ook voor deze blijven we voor onderhoud e.d. bij ze langs komen. Leenauto e.d. is eigenlijk al vanzelf voor ze. Goede service, denken met je mee en wij rijden graag hiervoor een stukje verder.

Degelijk en betrouwbaar

Ik heb de ervaring dat de garage samen met de klant streeft naar beste en en ook voordeligste oplossing.

Vakmensen! Ze weten waar ze het over hebben!

Al meer dan een halve eeuw klant

Gezien de bovenstaande tekst kan ik er tot op heden weinig aan toevoegen. Het team bedankt voor de service. Wens jullie een gezonde tijd toe.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden, met alleen 1 opmerking. Mijn auto ging voor een kleine beurt voor een afgesproken prijs. Echter werd er ongevraagd ook mijn ruitensproeier vloeistof bijgevuld en dus ook extra kosten gemaakt, terwijl ik thuis nog 10 liter heb staan. Dat vond ik wel een beetje vreemd, maar voor de rest zeer tevreden.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo