Goede nette en correcte eerlijk service en advies. Zeer tevreden.

Zeer tevreden en prima geholpen door ook de berger met z’n truck.

Komt afspraken na en geeft service

Komt afspraken na en geeft service

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Auto laten nakijken. Keeurig te woord gestaan. Gelijk geholpen en ondertussen werd me een kop koffie aangeboden. Reparatie naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Supersnel en alles perfect geregeld!

Ik had een lekke band, binnen 20 minuten was de monteur op de plek en binnen 10 minuten was de band vervangen! Alles snel en perfect geregeld!

Er wordt met je meegedacht en de service is altijd super.

Ik koop altijd mijn auto bij Auto Reinders. Ze staan altijd voor je klaar met goede raad. Bovendien is het bedrijf dichtbij. In 25 jaar nooit teleurgesteld.

Prettige omgang met iedereen en netjes telefonisch contact bij een eventuele extra reparatie

Heel goed

Prettige baliemedewerker/ster Goede service en vriendelijk en bekwaam personeel. Geen onnodige wachttijden en ook belangrijk normale prijzen. Geen gedoe met dat hebben we moeten vervangen en dat komt er nog bij. Heel prettig voor de klant Een 10 met een griffel............

Keurige behandeling

Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en goede service.

Goed geholpen

perfect

eerlijk en vertrouwd

Klant vriendelijk en behulpzaam

Zeer goede ervaringen mee altijd mee denkend zodat u nooit te veel betaald je wordt op de hoogte gehouden van de repetitie van je auto

Afspraak = afspraak

Wij zijn keurig netjes geholpen , alle afspraken zijn nagekomen. Zou iedereen aanraden om bij Auto Reinders de volgende auto te kopen !!!

top service

klantvriendelijke en snel geholpen

Prima bedrijf

Beurt laten doen. Goede communicatie. Geeft betrouwbaar gevoel.

Snel en duidelijk

Kia sportage gezien via internet, dmv foto's inruilprijs eigen auto bepaalt en na afspraak voor proefrit snel tot een overeenkomst gekomen. Snelle en goede aflevering gehad en tot volle tevredenheid eigenaar van een mooie Kia!

uitstekende service!

Uitstekende service zoals altijd!

Goed geholpen

Ik ben op een prettige manier geholpen . Afspraken zijn goed nagekomen . Een garagebedrijf waar je terug komt .

Heel erg klantvriendelijk en super service

Camper gekocht bij Auto Reinders. Er moesten nog een paar dingen aan gebeuren maar Christian houd je op de hoogte van het verloop en de zaken worden super netjes afgehandeld. Ik wil bij deze Auto Reinders dan ook van harte aanbevelen.

Prettig en professioneel.

Vriendelijke ontvangst met kop koffie. Prettige overdracht van auto. Goede uitleg, maar ging wel beetje snel maar vertrouwd adres dus ik kom wel langs als ik nog vragen heb.

Uitstekende service.

Het was een prima ervaring om een auto bij deze garage te kopen. Ik ben heel blij met mijn Renault Zoe elektrisch. Een auto die qua uitstraling past bij mij als mens. In combinatie met de zonnepanelen en het eigen laadstation die ik al heb, hoop ik de komende jaren veel plezier te hebben van mijn nieuwe elektrische auto. Ongevraagd kwamen er ook nog twee nieuwe banden op Vriendelijk bedankt voor de fijne service. Corrie Schipper.

Klantvriendelijk betrouwbaar aanrader.

Wij zijn zeer tevreden en uitstekend geholpen gekochte auto ziet er als nieuw uit en rijd fantastisch heel blij mee.

Zoals we gewend zijn uitstekende service

De auto weer voor een beurt en apk gebracht. Alles weer duidelijk gecommuniceerd en volgens afspraak. Onze Kia moet terug vanwege een terugroepactie. Wordt helemaal door Reinders geregeld. Weer zeer tevreden.

Zeer vriendelijke persoon en betrouwbaar

Goed bedrijf waar ik mijn camper heb gekocht vertrouwd en behulpzaam maar ook eerlijk dit is mijn ervaring tot nu toe

Topservice!!

Onlangs een auto gekocht, zeer netjes en vlot geholpen. Kortom; zeer tevreden!

Abdijweg 62

7595XP Weerselo