Goede, eerlijke service

Al jaren ervaring met deze garage. Altijd eerlijke adviezen en goede service

Klantgericht en uitermate vakkundig en prettig

In deze toch vreemde tijd ben ik uitermate goed geholpen bij mijn aanschaf van de Kia Niro plugin Hybrid. Er wordt tijd genomen voor de klant en de aflevering is prima verlopen. Een tevreden klant dus!

Top service

Top service

Alles ging goed

Service ook terug naar Duitsland: Alles ging goed. Als je pech hebt, dan ben je in goede handen. Hartelijk dank.

Prettig en vakkundig

Prettig snel en vakkundig

Top voor elkaar

Alles zoals je verwacht

Mooi bedrijf, zeer klantvriendelijk, gooie service .

fantastisch geholpen

Wij fijn fantastisch geholpen met ons ABS probleem, gelukkig nog net binnen de garantie periode. Een super garagebedrijf.

Top garage je weet waar je aan toe bent

Je maakt je afspraak en alles komt piekfijn voor elkaar

Uitmuntend

Perfecte service

Keurig betrouwbaar bedrijf

Fijn en eerlijk geholpen. Denkt met de klant mee en is service gericht.

ok

perfect

Prima service weer

Als altijd

Eerlijk advies, fijn contact

Goed en eerlijk advies wat betreft de door ons gewenste auto Keurig schoongemaakte occasion, zowel van binnen als van buiten. Goede service. Fijne communicatie.

eerlijke behandeling

het contact was goed , de afhandeling tegemoetkomend, iets meer tijd voor uitleg werking van alles zou prettig zijn

Betrokken en klantgerichte service

Het team van Auto Reinders heeft mij, na het stil vallen van mijn auto, uitstekend geholpen om snel weer op pad te kunnen. Hun flexibele opstelling en mij als klant centraal stellen heeft ervoor gezorgd dat dit een zeer prettig proces is geweest.

Prettig contact met Christian. Wekt vertrouwen

Je krijgt alle ruimte om de auto te bekijken. Mails met vragen worden snel beantwoord. Christian neemt de tijd.

Prima contact. Uitstekende service

Uitstekende service. Prima en snel contact

Prima behandeling

Wij hebben uitstekende ervaringen met Garage Reinders, zeker aan te bevelen

Doen wat ze zeggen..

Uitstekende garage met Dito personeel

Vakbekwaam client Berichtenbox service en betrouwbaarheid stat hier hoog in het vaandel.

Prima netjes en goed geholpen

Ik ben netjes en goed geholpen. Mooie auto gekocht die netjes is afgeleverd, mooi gepoetst prima uitleg. Tevens reeële inruil voor mijn up gekregen. Komt afspraken na, kras op auto correct weggewerkt.

Vriendelijk, correct, meedenkend, behulpzaam

Al enige tijd uitkijkend naar een nieuwe auto (SEAT) keken wij Limburgers tijdens een vakantie in buurt van Weerselo ook bij Garage Reinders. We werden er door diverse medewerkers vriendelijk, correct en zeer behulpzaam en meedenkend geholpen. Afspraken werden nagekomen. Niets was hen te veel. Twee dagen later de knoop doorgehakt en deze auto gekocht. Omdat we nog enkele zaken aan de auto wilden toevoegen konden we de auto ongeveer een week later ophalen en onze oude auto inleveren. Alles was en werd netjes geregeld en afgehandeld. Zelfs toen we iets vergeten hadden uit onze oude auto te halen, kregen we dat netjes thuisgestuurd. Service wordt hier dus met grote letters geschreven.

Prima onderhoudsbeurt

Prima onderhoudsbeurt, geen onnodige verrichtingen, waardoor de prijs laag blijft. Naast onderhoudsbeurt, ook auto gezogen en gewassen. Dat zie je niet vaak!

vakbekwaam, klantgericht. stipt in afspraken

zie hierboven

Abdijweg 62