Bij Auto Reinders staan ze altijd klaar om je te helpen

Je wordt vriendelijk ontvangen wanneer je een probleem hebt met je auto of camper en wanneer er een onderhoud beurt moet plaats vinden. Je wordt snel geholpen en krijgt voor weinig geld een voertuig om thuis te komen tijdens het onderhoud of reparatie. De werkzaamheden aan je voertuig worden door professionele en betrokken medewerkers uitgevoerd.

Super geholpen

Goede service. Doen meer dan verwacht. Pro actief. Zeer tevreden.

Supet

Ok

Prettige sfeer, ongedwongen en goede informatie ontvangen.

Koop auto en inruil is goed verlopen. Informatie compleet en afspraken zijn goed na gekomen.

Gewoon, normaal en komt eerlijk over, dit geeft vertrouwen.

Goed geholpen en passend advies

Auto moest worden gebalanceerd en uitgelijnd. Prima geholpen en netjes te woord gestaan.

Snelle en goede service

Snelle en goede service.

Vakkundig

Mijn Range Rover is geen makkelijke in onderhoud, maar bij Auto Reinders is er gelukkig veel ervaring aanwezig. Dat blijkt ook uit de de dingen die zijn opgevallen tijdens de beurt en hersteld zijn, waaronder roestige remleidingsdelen (niet onbelangrijk toch). En dat alles tegen reële prijzen.

Precies zoals je graag zou willen…

Goede begeleiding en zeer snelle reacties op vragen zowel telefonisch als ook per mail..

Zeer prettige garage

Komen graag weer een keer terug

Goed advies, en gedaan wat werd gevraagd

We zijn erg prettig geholpen

Zeer klantvriendelijk geholpen. Erg tevreden over het contact via telefoon en fysiek. Als de reparaties ook zo positief zijn, heeft Reinders er voor onze camper een klant bij.

Vriendelijk, kundig en kwaliteitsbewust.

Je voelt je er thuis. Een dienstverlening zoals die hoort te zijn: geen glad opgepoetste presentatie maar betrouwbaar en degelijk, No nonsens

Op ‘t laatste moment bleek er een onderdeel van onze camper niet te werken. Onze reguliere campergarage was te druk, ook logisch, want de vacantie komt eraan. Reinders heeft binnen enkele dagen tijd gevonden om ‘t even te repareren. Mijn vrouw heeft er vervolgens getrakteerd op saucijzenbroodjes. Dat vond ik weer wat overdreven …

Zeer correct

Goede uitleg wat er in mijn geval bij de APK niet in orde was en gerepareerd of vervangen moest worden... Goede vriendelijke monteurs...

Super service staan direkt voor je klaar

Ze doen wat ze beloven

Tweedehands auto gekocht, goed geholpen

Kundige mensen en vriendelijk.

Onze caravan heeft hier een beurt gehad. Dit is kundig gebeurd, alleen moest ik er wel achteraan bellen dat de caravan op tijd klaar zou zijn. Ik had een voorgevoel, daarom een dag van te voren gebeld. O ja kreeg ik te horen. Maar verder prima en kundig geholpen.

Zeer goede indruk van dit bedrijf.

Vriendelijk ontvangen en deskundig voorgelicht. Transactie heel correct afgehandeld.

UItstekend

Heel netjes en uiterst correct geholpen door de chauffeur van de sleepwagen.

Vriendelijke ontvangst en meedenkers

Camper voor het eerst bij Reinders Weerselo voor onderhoud gebracht. Keuring en beurt naar tevredenheid en tegen een redelijke prijs uitgevoerd. Dit wordt zeker vaste garage voor de toekomst.

Uitstekende service mentaliteit

Erg behulpzaam en goede afhandeling

Vriendelijk personeel, goede service !!

Super good and very professional

I bought a second hand car with Christian. He is very professional and willing to answer all the questions we asked. The buying process was very smooth and we are happy with our new car. Especially, we are foreigner, Christina is also very patient to explain everything. It is highly recommended.

Kan alleen maar zeggen dat dit bedrijf tot nu toe hele fijne en goede service geeft.

Abdijweg 62

7595XP Weerselo