Prima geholpen

Fijne service en vriendelijk

Je wordt prettig geholpen, altijd vriendelijk en je betaald een eerlijke prijs voor de auto en je krijgt een eerlijke inruilwaarde voor je auto. Alles zit bij de prijs in geen afleverkosten ect!

uitstekend

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen; zeer prettige communicatie! Je komt daardoor als klant niet voor verrassingen te staan!

Geweldige service

Zeer klantvriendelijk. Goed personeel, bijzonder goede service.

vlotte en vakkundige service

snel en goed geholpen met de reparatie van mijn airco tijdens de vakantie.

Fijne garage

Auto was toe aan apk en een beurt. Ze hebben auto bekeken en daarna ik werd netjes voorafgebeld dat de banden waren versleten. Kon kiezen uit verschillende merk en types banden. Ze gaven duidelijk advies over de banden en wat er aan de auto moest gebeuren. Ik ben zeer tevreden over deze zaak.

Meer dan uitstekende ervaring

1e auto gekocht in 2021, ervaringen op ieder gebied TOP, eerlijk en goed advies, en heel fijne mensen, kom er daardoor graag en rij voor onderhoud graag die 100 km extra

zeer prettige ervaring met auto Reinders

Eenvoudige nette garage. Vriendelijk personeel dat niet in een strak pak met glimmende schoenen loopt maar "gewoon" gekleed is waardoor wij als gewone mensen ons op ons gemak voelen. Getoonde prijs is eerlijke prijs, geen bijkomende kosten zoals rijklaarmaken of apk-keuring die nog apart betaald moet worden.

Altijd eerlijk en betrouwbaar

Ons probleem snel opgelost. Hier zijn ze eerlijk! En dat vinden wij belangrijk. Heel behulpzaam en fijne sfeer

Goede ervaring

Vriendelijk en een heel goeie deal gekregen voor mijn inruil auto

Mooi bedrijf

Zeer goede service en erg klantvriendelijk

Klantvriendelijk, deskundig

Ze zijn: correct, vriendelijk en denken mee in oplossingen. Na 12 jaar nog steeds erg tevreden

Uitstekende service

Kent een goede begeleiding en is duidelijk en persoonlijk in het contract. Afspraak is afspraak Bij de aflevering van mijn camper kreeg ik een goede uitleg. De garantie is 12 maanden Bovag iets wat rust geeft

Prima uitleg wat er is gebeurd bij grote beurt! Je wordt gebeld over eventuele extra ,s Bellen altijd als de auto klaar is!

klantvriendelijk

prettig zakendoen

De directeur Christiaan krijgt een 10

Zeer betrouwbaar bedrijf. Prettig personeel. Zeer behulpzaam.

Zoals altijd uitstekende service!

Diagnose goed ingeschat!

De monteur gaf bij aflevering de juiste inschatting van het probleem aan. Vervolgens prima opgelost.

Altijd keurig en vriendelijk geholpen

klantgericht

Reinders is erg klantgericht, toen we tijdens de proefrit een aantal punten hadden bij de aanschaf van de auto werden die netjes gerepareerd voor aflevering. Contact was prettig.

In één woord uitstekend

Vlotte afhandeling. Plezierig personeel en een goede sfeer.

Goede service, deskundig personeel, fijn familiebedrijf.

Zie bovenstaande.

Goede service en kennis van zaken

Prettige mensen die tijd voor je nemen. Duidelijke uitleg Geschikte prijzen.

Prachtige auto, fijne verkoper

Online een Audi A3 8v gevonden viabovag. Bij aankomst voor een proefrit zagen de garage en showroom er al netjes uit, dit is toch de eerste indruk. De Audi A3 was nog mooier dan op de afbeeldingen, en reed ook zeer soepel. Omdat het geleverd werd met 12 maanden bovag garantie was de keuze vrij snel gemaakt. Christian (verkoper en eigenaar) is een hele fijne en attente man. Bedankt Christian! Groet Bas

Goede service en garantie

In december vorig jaar een camper gekocht bij Auto Reinders. Goed geholpen en voor een prima prijs nog wat extra opties laten inbouwen. Nadat we er een paar keer mee weg geweest waren, bleek dat de achteruitrijcamera niet goed functioneerde en dat de startaccu bleek leeg te lopen. We hebben de camper terug gebracht en alle problemen zijn keurig kosteloos opgelost. Kortom een betrouwbaar bedrijf met kundige mensen. Zeker aan te bevelen. Fam. van Iersel

Abdijweg 62

7595XP Weerselo