goede service, goed behandeld

Zeer goede service, klantvriendelijk. Altijd bereid om hun klanten te helpen en om ze de beste service te bieden. Ook zeer vriendelijk en vak bekwaam personeel. Zeer groot aanbod aan occasions. Ben al jaren trouwe klant en zal dit zeker ook blijven.

voldoende, een redelijke ervaring

Koop occasion incl. garantiepakket 2 in jaar 2014 en jaar later 1e APK met bijbehorende reparaties.

goede service, goed behandeld

Goede service en prijs kwaliteit is top.

goede service, goed behandeld

zeer goed, een belletje is genoeg en probleempje bij pj fz 58 is weg hiiihhi echt tevreden

goede service, goed behandeld

Met ons gezin hebben we ondertussen de 9e auto gekocht bij dit bedrijf. Vanaf het begin zijn we altijd heel netjes en vriendelijk behandeld. Afspraken zijn de eigenaren altijd nagekomen en als er iets buiten de garantie was zijn zij zeer coulant geweest. Ik kan dit bedrijf dan ook bij andere aanbevelen

Open, spontane benadering. Flexibel, meedenkend. Gedegen uitleg over rekening

goede service, goed behandeld

Eerste aankoop, is goed bevallen, kon het bedrijf al langer.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik word er altijd goed en snel geholpen! Vriendelijk personeel! Goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Correct te woord gestaan. Proberen altijd samen met de klant tot een goede oplossing te komen.

Erg positief. Altijd netjes behandeld. Prijs/kwaliteit is goed

Zeer goede ervaringen

goede service, goed behandeld

Onze ervaringen alleen maar positief, zowel de heren Quadflieg zelf maar zeker ook hun monteurs. Alle \"problemen\" altijd naar alle tevredenheid afgehandeld. De enige kanttekening is dat ons 12,5 jarig jubileum als vaste klant zonder bloemetje is voorbijgegaan(:

goede service, vriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Autobedrijf Quadvlieg is een bedrijf dat niet alleen auto\'s verkoopt, maar ook een goede after sale levert. Dat maakt hun zo sterk in de autobranche.

perfect, zeker aan te bevelen

Direct geholpen, eerlijke en duidelijke communicatie, probleem (vreemd slijpend geluid bij de distributieriem) snel opgelost, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

Aankoop 2e hands auto keurig afgehandeld! Zonder dat wij er om vroegen werd aangeboden een kleine lakschade ( ter grote van een 50 cent munt op de bovenkant van de bumper) te herstellen en de bumper over te spuiten

goede service, goed behandeld

ZEER TEVREDEN OVER DE MANIER HOE MEN DE KLANT BENADERT.NIET OPDRINGERIG EN LUISTERT GOED NAAR KLANT.GOED EN KEURIG ADVIES EN UITLEG.HEEL GOEDE SERVICE NAAR DE KLANT TOE ZOWEL VAN BOVAG ALS EIGEN BEDRIJF.MENSEN HOUDEN ZO EN BEDANKT.KEURIG BEDRIJF EN ZEER AAN BEVOLEN.

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaringen zijn 100% als goed ondervonden omdat men ook niet te beroerd was om mij met raad en advies bij te staan toen ik de auto zag waar ik interesse in had nog niet kon kopen. Ik had altijd een goed gevoel bij de automobielbedrijf Quadvlieg en ben daarom nadat de verzekeringskwestie positief voor mij was afgesloten alsnog over gegaan tot koop. Heb zeker geen spijt dat ik mijn aankoop bij hun heb gedaan.

goede service, goed behandeld

Alleen maar lof !!! Heb er vorig jaar een auto gekocht, tevens heb ik deze auto en de auto van mijn vrouw in onderhoud bij het bedrijf, ook voor de werkplaats niets anders dan lof. Kort samen gevat, zeer vriendelijk personeel, betaalbaar en zeer belangrijk betrouwbaar !!!

goede service, goed behandeld

Ik ben tevreden. ik heb mijn auto een jaar geleden hier gekocht. Nu was t tijd voor de apk. Ik ben naar het bedrijf gegaan om een afspraak te maken en werd meteen geholpen. Binnen een week al de afspraak en ik kon wachten op de auto. Helemaal top!

goede service, goed behandeld

Sinds 6 juni 2014 in bezit van een SAAB. Tot op heden geen klachten over de auto en zeker niet over de geboden service. Altijd helder, klantgericht en geen verrassingen bij facturatie.

Reeweg 112

6374BZ Landgraaf