Komen afspraken altijd na en geven goede adviezen.
top bedrijf nemen de tijd goed advies,vriendelijk heb deze week leuke auto gekocht daar👍
Autobedrijf Quadflieg levert! Snelle en fantastische service. Ondanks de drukte, altijd vriendelijk :)
Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto Ervaring: Mooie en opgeruimde zaak met vrolijke werknemers. Speciaal die me heeft geholpen met de aanschaf van mijn peugeot 307 sw. Hij mag van mij de verkoper van het jaar zijn Ondanks dat het een wat oudere auto is ( 2004 ) werd ik op dezelfde wijze als ieder ander behandelt. De auto werd nog even helemaal nagekeken en door Automobielbedrijf Quadflieg zelf gepoetst. Klasse hoor Ik ga jullie zeker aanbevelen
Positief. Aardige verkopers, goede service.
Bijzonder vriendelijke en persoonlijke benadering van ons als klant. Auto voor een kennis gekocht en die was keurig afgeleverd met servicebeurt, nieuwe distributieriem en APK. Op het laatste moment voor aflevering nog gevraagd om de autoradio te verwisselen en dat werd zondermeer meteen gedaan. Top service
Zeer klant vriendelijk ! goede hulp .
Super !! Veel vertrouwen .
Een familiebedrijf waar de klant nog eens echt koning is. Goede bekwame medewerkers en nemen ruim de tijd voor je! In een woord TOP!
Top Bedrijf, ze nemen de tijd voor elke klant. Nadeel is dan weer dat je soms langer moet wachten al zie ik dat niet echt als min punt. Bij de bandenwissel heb ik 1.5 uur moeten wachten vond dat wel aan de lange kant...
alleen maar positief
Heel erg te vreden, wordt netjes gebeld over het onderdeel dat vervangen dient te worden. Ook heb ik helaas de geplande afspraak voor onderhoud moet verplaatsen, dit was geen probleem. Ga zeer zeker vanuit Brabant terug naar Quadflieg.
Altijd goed geholpen en geadviseerd.
Goede auto\'s Geen gezeur tijdens garantie-periode Prettige medewerkers
ik heb op ^oktober 32016 een auto aangeschaft bij dit bedrijf en ben daar op zeer vriendelijke wijze ontvangen en behandeld. na een week bleek er een storing in de auto te zitten en er is alles aangedaan om het probleem te verhelpen de auto is weer als nieuw complimenten.
aankoop auto
Vriendelijk personeel en snelle eerlijke service
Onlangs een auto gekocht, zeer soepel verlopen. Goede en professionele service. Na een week bleek dat de dynamo niet meer optimaal functioneerde, ik kon direct terecht en het was binnen een dag verholpen.
Gebruikte auto gekocht , helaas na een week motorpech , ze hebben hem gerepareerd en leenauto voor 2 weken beschikbaargesteld Dus goede service , tot nu toe erg tevreden