Filters

7

Zij doen wat zij zeggen, en zeggen wat ze doen!!!!

Enige tijd geleden een auto gekocht,een auto naar keuze. Moesten nog enige kleine technische onvolkomenheden worden hersteld. Meteen een vervangende auto, probleem wordt opgelost. Alles geen probleem. Vriendelijke bediening, eenvoudig en niet overdreven. Zoals het hoort. Dus samen gevat Zij doen wat zij zeggen, en zeggen wat zij doen. O ja, en binnen de garantie periode hebben zij graag Limburgse vla!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, kundig bedrijf en geen gezeur garantie!

Vriendelijke, professionele manier van zaken doen. Heb een hele nette Renault Clio gekocht voor een redelijke prijs. Geen gezeur garantie, de onvoorziene reparatie werdt netjes en vakkundig uitgevoerd. Kortom goeie service!

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel klantvriendelijk

Wat probleempjes na aanschaf van auto Mazda 2. Uitstekende service bij oplossing. Zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeerfijn bedrijf

Vriendelijk ontvangen eerlijke prijs voor mijn oude auto en goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goed geholpen

Super goeie service heel klant vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, nette occasions en betrouwbare verkoper

Een week geleden heb ik mijn nieuwe Opel Insignia gekocht bij Quadflieg in Landgraaf. Het eerste contact via de telefoon verliep soepel en ik werd direct uitgenodigd om de auto te komen testrijden. Toen ik aangaf dat ik al enige tijd op zoek was naar dit model (en dus ook wel wat wist van de standaard gebreken) was het geen enkel probleem om een uitgebreide testrit te doen en de auto bij een andere garage na te laten kijken. Na de testrit vielen mij een paar dingetjes op, waarna de eigenaar Patrick direct een monteur bij ons riep om mee te luisteren en te kijken. Nadat de koop was afgerond hebben zij de auto nog uitvoerig nagekeken en werd ik gebeld dat er inderdaad een vloeistof lekte. Dit zijn ze direct gaan nakijken en oplossen, waardoor ik de auto alsnog twee dagen later kon ophalen. Bij het ophalen benadrukte Patrick nog dat ik gewoon moest bellen als er iets was. Omdat ik vanuit Eindhoven kwam kreeg ik ook de optie aangeboden om kleine reparaties binnen de garantie bij een garage in Eindhoven te laten repareren, waarbij Quadflieg dan dezelfde kosten zal vergoeden. Oftewel wil je een fatsoenlijke service (zoals het hoort met controlebeurt, garantie en APK) en een occasion kopen voor een marktconforme prijs dan is Autobedrijf Quadflieg zeker een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
7

Vriendelijk medenkend en klantgericht en service staat boven aan.

Ze zijn vriendelijk denken met je mee zijn klantgericht en de service staat boven aan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantgericht,komen gemaakte afspraken na,leuk contact met verkopers.

Goed gevoel bij het bedrijf,komen gemaakte afspraken na.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldigggggg

Snelle en goede service. Vriendelijke mensen. Ook goed geholpen na de koop van mijn auto, dit ivm een klein mankement. Leenauto gekregen dus ik kon gewoon weer op de weg. Ook op de berichten en telefoon wordt snel beantwoordt.

 • Aanbevelen? Ja
2

Geeft tegen beta;ling garantie maar stelt niets voor, geld weggooien

Met 2 auto,s in de garantie periode problemen gehad. Auto 1: krijgt nieuwe APK, bij de tweede APK blijkt dat de koplamp niet meer versteld kan worden, terwijl wij nooit hieraan zijn geweest. Blijkt iets afgebroken te zijn, valt niet onder de duur betaalde garantie. Auto 2: Direct na aankoop werkt de airco niet goed. Teruggegaan, koelmiddel toegevoegd door hun en een verhaal dat de airco's niet meer zo hard koelen als voorheen, de oudere typen. Na enkele maanden weer terug, weer koelmiddel toegevoegd, moeten betalen( € 100,00), viel niet onder de garantie. Na de winter weer terug geweest, weer koelmiddel, weer € 100,00. Blijkt na enkele weken nog niet te werken. Naar andere garage gegaan, pomp defect, condensor defect, blijkt snuif rot te zijn. Airco pomp wekte ook niet goed. Gezien het feit dat wij hier al meer dan een jaar , met dezelfde klachten over de airco bezig waren en gezien de staat van de defecte onderdelen moest dit, volgens deze garagehouder al lang defect zijn geweest. DUS NOOIT MEER EEN AUTO HIER KOPEN

 • Aanbevelen? Nee
8

Prima service

Al weer een mooie auto gekocht

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel vriendelijk en fijne service.

Fijne service en heel klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Correcte snelle en goede behandeling en service

Goed advies en snelle service

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden en servicegericht

Perfecte service gekregen bij het uitzoeken en testen van een auto. Tevens ook altijd bereikbaar en zeer aantrekkelijke prijzen! Prima!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service

Altijd bereikbaar, geweldige service en heel goed met de prijzen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal goed. Net een prima auto gekocht.

Goede uitleg en afhandeling. Wordt goed gelet op de kleine details. De verkoper had veel geduld. Als je toe bent aan een andere auto, dan is dit het adres. Top! Dank jullie wel.. Een tevreden klant verlaat t pand..

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden

Lek in koelsysteem ontdekt 3 dagen na afloop garantieperiode, reparatie uitgevoerd (onderdeel vervangen) als binnen de garantie omdat het lek er al langer bleek te zijn, tijdens reparatie leenauto gekregen. Veel beter kan het niet, servicegericht bedrijf, zowel bij aankoop/inkoop als reparaties/onderhoud.

 • Aanbevelen? Ja
10

Masterlijk

Lang gewacht om tot koop over te gaan, maar o zo blij dat wij uiteindelijk de knoop hebben doorgehakt. Prima auto en Prima Service. Bjorn en Patrick bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden en servicegericht bedrijf

Auto gekocht, bleek er een elektrische storing in te zitten. Na een aantal pogingen moest de auto toch naar de dealer. Hier zijn enkele delen vervangen. Waarna we de auto netjes hebben terug gekregen. Goede service en meedenkend met de klant. Kan het alleen maar aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Gewoon goed

Een goed en eerlijk bedrijf waarbij de service op een hoog peil staat. Reistijd was 2 uur daardoor alles in 1 dag geregeld met inruil van de oude auto Echt een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Occasion aangeschaft, eerlijk inruilvoorstel, proefrit geen probleem, snel en deskundig antwoord op vragen, vriendelijke verkoper, goed meegedacht over bandenoplossing, erg tevreden over dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn geholpen.

Ik moest met de trein uit Tilburg komen en ik werd door de garage van het station gehaald, de koffie stond klaar. Ik had al erg veel vertrouwen in deze firma en het is nog uitgekomen ook. Zeer tevreden hoe het allemaal ging, zij namen ook de tijd voor mij.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service in woord en daad

Uitstekende service in woord en daad!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geholpen en goede service

Goed en snel geholpen. Topservice en prima prijs.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon goed

Gewoon goed hadden Altijd wel een oplossing. Stonden eigenlijk altijd klaar met hulp en oplossing

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd