Komt alle beloftes na

Prettig ontvangst en geven ruimte om rustig naar auto’s te kijken. Zeker niet opdringerig. En wat ze beloven en afspreken komen ze na.

• Prijs/Kwaliteit

Super goede service en geholpen met de koop/verkoop

Goede service en alles goed geregeld

Klasse

Een bedrijf met een hart. Eerlijkheid en komen de gemaakte afspraken na. Prijs verhouding TOP. Nu in het bezit van een prachtige auto. Hier gaan we zeker vaker even kijken.

prima en vriendelijk geholpen

Bij de aankoop van een auto zijn we vriendelijk en behulpzaam geholpen niks was te veel dingen die niet goed waren aan de auto werden meteen verholpen zoals nieuwe accu en distributie riem vervangen omdat het nodig was zonder kosten te berekenen, we zijn zeer te vrede.

• Prijs/Kwaliteit

Voor een goede auto groot of klein moet je bij auto quadflieg zijn

Vriendelijke verkopers , prima service , niet te beroerd iets extra s te doen voor de klant . Voor de 2 e keer met een goed gevoel een auto gekocht.

• Prijs/Kwaliteit

Fijne mensen, goed gesprek, niet opdringerig, behulpzaam.

• Prijs/Kwaliteit

Super geholpen en goede service

• Prijs/Kwaliteit

Tot nu toe heel tevreden

Dit kan ik nog niet beoordelen, heb nog service nodig gehad. Maar wel goed geholpen met de aankoop en inruil.

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekende service en klantgericht.

Eerlijk advies en mensgerichte service. Zeer goed geholpen met de aankoop van een auto en uitstekende service. Gewoon open en eerlijk advies, zoals je het als klant wenst is hier de standaard. Geweldig!

• Prijs/Kwaliteit

Super tevreden over de afhandeling en t vertrouwen in de klant!!

Ik kwam vandaag mijn nieuwe auto ophalen maar helaas had ik kentekenbewijs deel 3 niet gevonden. Er werd overlegd hoe ik t opnieuw aan kon vragen en t dan kon doorgeven.; Superfijn! Daarna volgde de betaling en toen bleek dat t ophogen van t daglimiet niet goed doorgevoerd was. Ik dacht echt al dat ik de auto niet mee kon nemen maar na n kort belletje kwam t verlossende antwoord....ik mocht t thuis overmaken (wat ik natuurlijk ook direct bij thuiskomst deed) Hoe mooi is dit; vertrouwen in de medemens!!! Heeel blij met Bjorn en Autobedrijdmf Quadflieg! TOP!

Super klantvriendelijk

Ik koop al meer dan 30 jaar bij dit bedrijf mijn auto's. Ze zijn zeer klantvriendelijk, behulpzaam en overal is een oplossing voor. Eigenaar en personeel zijn gewoon super, niks is hun teveel. met andere woorden gewoon een topbedrijf.

Top service

Ondanks onaangekondigd, toch plaats gemaakt zodat ik in een occasion kon proef rijden . Nadien koop snel beklonken , goede en eerlijke afspraken gemaakt over verder verloop van de aankoop en nog te krijgen reparatie.

klasse bedrijf

zijn goed met hun prijs en leveren goed werk af en ook nog eerlijk met de prijs die zij vragen voor mij zijn het toppers

Vooralsnog zeer tevreden

Wat mij vooral aansprak was de rustige verkoper, niet opdringerig en vooral niet van die gladde verkooppraatjes. Voor aflevering zouden nog een paar kleine deukjes worden weggewerkt wat ook keurig is gedaan. De service die we tot nog toe gekregen hebben was top maar hoe dit is als er iets aan de hand is, weet ik natuurlijk nog niet. Het gevoel bij deze garage is in ieder geval goed en ik heb er vertrouwen in dat, mocht er iets zijn, dit ook keurig zal worden opgelost

Hele goede ervaring

Hele fijne ervaring met de garage. Zeer vriendelijke medewerkers en je word vriendelijk te woord gestaan. Is aan te raden.

Service was uitstekend

Ik was op zoek naar een betrouwbare, zuinige auto en deze golf voldeed precies aan mijn wensen. De service was uitstekend. Vriendelijk, geen opdringerige verkooppraatjes, alles werd tot in de puntjes uitstekend geregeld. Kortom ; ik ben super tevreden over zowel de auto als de aankoopervaring. Zeker een aanrader.

• Prijs/Kwaliteit

Al een aantal jaar tevreden.

Al de derde auto die ik bij Quadvlieg koop. Ze zijn klantvriendelijk en professioneel. De laatste auto hebben ze snel rijklaar gemaakt. Ook voor een servicebeurt het juiste adres.

goede garage

goede service en leuke personeel.

• Prijs/Kwaliteit

Leuke auto gekocht vandaag!

Alles volgens afspraak verlopen! Snel en eerlijk. Ga hier je nieuwe auto maar kopen!

Super service!!!

Aircoprobleem netjes opgelost. En tijdens het wachten plekje gekregen om te werken. Personeelsleden zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam.

betrouwbaar en top service

Ik heb onlangs een Ford Focus gekocht bij Autogarage Quadvlieg in Landgraaf en ben zeer tevreden over mijn ervaring. Vanaf het eerste contact was alles duidelijk en transparant, met heldere prijzen en geen onverwachte kosten. Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen door Yarno, die echt de tijd nam om alles goed uit te leggen en mee te denken. Wat ik vooral waardeerde, was dat de beloofde service volledig werd nagekomen. Zelfs extra wensen werden zonder probleem geregeld. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en straalt vertrouwen uit. Al met al een topservice en een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare garage!

• Prijs/Kwaliteit

Duidelijk, vriendelijk en komen afspraken na

Duidelijk en vriendelijk geholpen door de medewerkers. Een aantal afspraken gemaakt qua punten die aangepakt moesten worden en deze zijn netjes afgehandeld.

Top service

Mijn aankoop van de auto had een top begeleiding door dhr Quadflieg Ik ben meer als tevreden.Ik zou anderen ook aanbevelen een kijkje in het aanbod te nemen.

Topgarage

De eerste garage die je echt op de juiste manier helpt! Echt top

• Prijs/Kwaliteit

Zeer goed, vriendelijk en vakkundig bedrijf.

Was samen met mijn vrouw zeer tevreden over de aankoop en verdere opdrachten die uitgevoerd moesten worden aan de auto.

Reeweg 112

6374BZ Landgraaf