Laden reviews...
64 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde reviews blijkt dat klanten veel waarderen hoe duidelijk er gecommuniceerd wordt en hoe transparant de prijzen zijn. Vriendelijk en professioneel personeel komt consequent naar voren, met aandacht voor het oplossen van vragen en problemen. De ervaringen benadrukken laagdrempelige service, betrouwbaarheid en een klantgerichte benadering zonder gedoe.
Echt een aamrader
25 June 2026
Barry
Echt
Wat een goede service en uitleg bij de koop van onze nieuwe auto. Chapeau..
25 June 2026
Bob krautscheid
Landgraaf
Na het proefrijden besloten de auto te nemen, daarna werd alles rondom de koop goed verzorgd en kreeg de auto nog een beurt met nieuwe apk. Ook de distributieriem die dit jaar nog vervangen moet worden werd meteen ingepland en over een paar weken vervangen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik mijn auto hier heb gekocht!
18 June 2026
E.
auto werd mooi geleverd.
12 June 2026
Rayden
Heerlen
Ondanks een wekenlange volle werkplaats agenda, zijn de medewerkers hier bereid om mijn gebroken aandrijfas binnen enkele dagen te herstellen, waardoor onze auto beschikbaar is voor onze vakantie en ons een grote som geld voor een huurauto bespaart blijft.
5 June 2026
John
Landgraaf
Ik heb een Opel Crossland gekocht bij dit bedrijf. Het was de eerste keer dat ik daar kwam en was benieuwd of al die lovende reviews bewaarheid werden. Ik kan alleen maar zeggen dat daar niets aan af te dingen valt. Patrick en Bjorn zijn goed benaderbaar en ze zijn niet opdringerig wanneer je op zoek bent naar een auto. Ze proberen je niet 'iets aan te smeren'. Ook zijn ze zeer tegemoetkomend om in onderling overleg oplossingen voor kleine probleempjes te vinden. Ze hebben in ieder geval een vaste klant erbij!
5 June 2026
Wim
Heerlen
Geweldig ontvangen niks onmogelijk proefrit,uitleg,leuk gesprek en goede afhandeling van gemaakte afspraken super bedankt.
14 May 2026
R Cortjaens
Landgraaf
Het kopen van onze C3 bij Autofirst Automobielbedrijf Quadflieg was een fijne ervaring. Ze zijn er hartelijk, professioneel en kundig. Wij zijn tot nu toe dus erg te spreken over de gang van zaken bij dit bedrijf!
12 May 2026
Jos
Nuth
Ik kom al jaren bij dit autobedrijf. Men denkt met je mee, geeft goed advies en zorgt ervoor dat veel veilige kilometers gemaakt kunnen worden.
12 May 2026
Raymond
Landgraaf
Wederom met spoed geholpen door autobedrijf Quadflieg. Ondanks de drukte in de werkplaats hebben ze mij toch tussendoor weten te helpen, prima service tegen betaalbare prijzen. Ik kan ze alleen maar aanbevelen!!
9 May 2026
Willem,
Landgraaf
Heel vriendelijk en goed geholpen
25 April 2026
E.
Landgraaf
Prima zaak en je wordt vriendelijk en goed geholpen
24 April 2026
K.
Landgraaf
Wij hebben een Opel crossland gekocht bij Quadflieg automobielbedrijf, en vonden het prettig zaken doen met de verkoper Bjorn, geen agressieve of opdringende verkoper wij mochten een proefrit maken en alle bij de verkoop gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen. Top.
14 April 2026
J.M.
Landgraaf
Niets is een probleem over alles is te praten. Nu 2de keer een auto hier gekocht.
13 April 2026
Bert
BRUNSSUM
Wij hebben hier al verschillende auto's gekocht en we hebben er heel goede ervaringen mee. Als er zich een probleem voordoet dan wordt het zonder tegenspraak meteen opgelost. Ik kan dit bedrijf dan ook aan iedereen aanraden.
7 March 2026
Henk de Boerdere
Heerlen
Geweldige service, betrouwbaar en klantgericht. Reeds meerdere auto's hier gekocht nu ook voor onze zoon en super geholpen en geadviseerd door Patrick. Kan deze garage aan iedereen aanbevelen.
7 March 2026
Vanessa
Jabeek
Mijn Peugot 2008 hier gekocht en gelukkig toch snel rijklaar mee gekregen…:-)
1 March 2026
L.
Heerlen
Super goede garage. Heel vriendelijk personeel. Dik tevreden met mijn nieuwe auto.
28 February 2026
Jos
Partij-Wittem
Prettig contact, duidelijke info over de auto en de koop.
28 February 2026
I.
LANDGRAAF
Werd snel geholpen. Kon ook zonder teveel poespas een proefrit maken.
19 February 2026
Jeffrey Arts
Landgraaf
Goed geholpen, auto netjes afgeleverd en fijne en vriendelijke service
2 February 2026
Beau
Heerlen
Ik ben goed geholpen, je krijgt antwoord op alle vragen. Prijzen zijn inclusief en zonder poespas. We hebben een occasion gekocht en ben prima geholpen.
28 January 2026
Arjen
Vaals
Zeer tevreden bent over hoe de aankoop mijn nieuwe auto is verlopen en verdere communicatie!
N.v.t.
N.v.t.
28 January 2026
R.
Schinnen
Wij komen zelf uit de randstad en hebben een flinke rit naar het zuiden gemaakt voor een proefrit. De proefrit was niet gepland en een spontane actie waardoor nog niet alle zaken 100% geregeld waren. Na overleg en denken in oplossingen konden we de auto alsnog direct meenemen. Personeel zeer vriendelijk en fijn om zaken mee te doen!
26 January 2026
Lara
Hoofddorp
Al zo'n 20 jaar kom ik voor aanschaf auto's en onderhoud bij auto Quadflieg, ik weet niet beter dan dat ze open, eerlijk, transparant en deskundig zijn. Ook al koop ik mijn auto elders, bij auto Quadflieg gaat hij voor onderhoud. Gisteren mijn A7 opgehaald voor onderhoud, APK, nieuwe remschijven en blokken. Ik kreeg uitleg over de werkzaamheden en de factuur, heel transparant en kundig. Kortom heel dik tevreden!
24 January 2026
Willem