Keurig werk.

Betrouwbaar, vakkundig en klantgericht bedrijf

Een garage waar je je thuis voelt

Uitstekende service

Al weer 10 jaar een zeer tevreden klant vanwege de perfecte dienstverlening

Beter dan goed

Mailtje over een canvasbreuk, zonder overleg wordt meteen de juiste band besteld die dan 3 uur later klaar staat. Super bedrijf!

Prima garage, met goed service

Goede, vriendelijke en vlotte service, waarbij meegedacht wordt met de wensen van de klant

Great service, friendly staff

People are quite helpful and explains issues and solutions well

• Would you recommend us? Yes

prima service

Deskundig in volgens afspraak

Aardig, enorm kundig en prima service

Goede communicatie en snel opgelost!

Een apk keuring laten doen voor mijn Volvo. Helaas kwamen ze een aantal dingen tegen, maar er is goed mee nagedacht en snel en perfect opgelost! Bedankt voor de goede service.

Ik hoef maar te "kikken" en ze staan voor je klaar !!

Na een melding van een defecte accu stonden ze binnen 15 minuten op de stoep. En de auto was binnen een dag weer terug, omdat de goede accu niet op voorraad was.

Fijn bedrijf, goede service.

Eerlijk en vakkundig.

Helemaal top, iedere keer weer.

Ik ben al lang vaste klant bij Pouwels. Ik hoor van anderen dat Pouwels duur zou zijn, mijn ervaring is echter heel anders. Juist door hun meedenken, zorgvuldige controle van mijn auto en goede adviezen worden hoge kosten voorkomen. Als reparaties niet persé nodig zijn, of goedkoper kunnen, wordt dit altijd overkegd. Helemaal top!

goede service

snel en netjes gewerkt

Deskundige mensen , behulpzaam, vriendelijke mensen

Zie boven. Doen heel goed werk.

Snel, vakkundig.

Snelle service, zeer vakkundig.

Gewoon goed

Klantvriendelijk

Prima geholpen bij deze aanrijding

Bij deze aanrijding heb ik goedehulp gehad en is alles goed afgelopen

Persoonlijk contact heeft een pre

Komt afspraken goed na

Totaal ontzorgd

Meedenkend, luisterend, oplossingsgericht, flexibel. Geen onzin op de factuur, passende dekking in onderhoud pakket. Vriendelijk personeel.

Uitstekende service!

Een betrouwbaar Autobedrijf. Professioneel en uitstekende service!! Al jaren erg tevreden.

Kennis en vakmanschap

Goed overleg met de klant over de te verrichte werkzaamheden waardoor je niet voor verrassingen komt te staan.

goede service, deskundigheid

zie boven. Verder valt mij op dat je de gegevens hieronder verplicht moet invullen(met*) en daar weer onder staat(zie zin; ik ga akkoord enz.) dat je het vrijwillig invult. Dit snap ik niet. Ik ben benieuwd of ik hierop een reactie krijg.

Ben al vele jaren uitstekend behandeld door dit bedrijf

Snelle en correcte service, altijd zeer attent.

Tot nu toe goede ervaring

Tot nu toe een goede ervaring gehad met het bedrijf. Ze nemen de tijd voor je, leggen uit wat er is gedaan. Dus zeker aan te bevelen, alhoewel je natuurlijk bij geen enkel autobedrijf alles 100 % kan checken.

Heerbaan 105 146

6566EG Millingen aan de rijn

Over Autobedrijf Pouwels Millingen

Gelegen in het centrum van Millingen is Pouwels een echte dorpsgarage. een compact familiebedrijf waar nog gewoon een fijne vertrouwde sfeer heerst en de klanten echt gekend worden. Liefde voor het vak en ouderwets degelijk vakmanschap staan er voorop. U kunt bij Pouwels terecht voor APK, onderhoud, storingsdiagnose, reparatie en schadeherstel van elke auto. Van oldtimer tot hagelnieuw, van Alfa tot Volvo. Bovendien kunt u rekenen op eersteklas service, eerlijk advies en een reële prijs. Anderzijds is het een modern, goed uitgerust all-round BOVAG garantiebedrijf met een breed dienstenpakket en moderne services. Een hoog opleidingsniveau en consequente training van de monteurs maakt dat ook de allernieuwste autotechniek met enthousiasme omarmd wordt.