4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, klantvriendelijk en deskundig!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pouls Autotechniek is een bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Het team probeert steeds een persoonlijke oplossing te bieden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren op zoek naar een mooie jonge occasion. Op internet ziet elke auto er netjes uit. We zochten bij officiële merkdealers. Voor de zekerheid altijd even vooraf gebeld, of de auto er inderdaad netjes uitzag en geen beschadigingen had. Steevast was dan het verkooppraatje \" auto ziet er tiptop uit, geen schades\". In de auto gestapt en telkens weer bleek dan dat de auto parkeerschades had, velgbeschadigingen, krassen, deukjes etc. En dan was het verkooppraatje weer \" maar het is geen nieuwe auto, maar u moet snel zijn hoor want vanmiddag komt er nog iemand kijken\". Door Deze technieken prik je door heen en ze werken alleen maar averechts. Uiteindelijk vonden we onze auto een BMW 1.18 bij Pouls autotechniek. De auto zag er op internet erg netjes uit. Het was geen probleem om na sluitingstijd te komen kijken. We kregen van Guus netjes een kopje koffie aangeboden ( alle 8 andere autodealers waar we geweest waren kenden dergelijke eenvoudige service geeneens). De auto stond er werkelijk prachtig bij. En de woorden van Guus aan de telefoon, \"wij hebben alleen maar erg nette occasions\" waren helemaal waar. Het was een verademing om de conditie van deze auto te zien, de eerlijkheid en servicegerichtgeheid van pouls autotechniek en Guus te ervaren. Dat service hoog in het vaandel staat bleek wel toen we thuis kwamen en in het zonlicht een heel klein parkeerdeukje op het spatscherm zagen. Guus opgebeld, en die reageerde gelijk, dat had er niet in mogen zitten en die laat ik op onze kosten eruit halen. Wij kunnen dit Bovag autobedrijf van harte aanbevelen. Aan de eerlijkheid en servicegerichtgeheid kunnen vele dealers en bedrijven een voorbeeld nemen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij pouls autotechniek terecht gekomen via familie met goede ervaringen bij deze zaak. Reden was het inbouwen van een LPG installatie. Er werd me in duidelijke taal uitgelegd wat er gedaan zou worden en welke service ze bieden. Vragen werden prima beantwoord en het personeel is vriendelijk. Toen de wagen klaar was werd alles nogmaals uitgelegd. Ook testritje gemaakt om te kijken hoe alles werkt. Kortom SUPERbedrijf.

Zeer betrouwbare garage

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd snel, accuraat, meedenkend met de klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goede, duidelijke aanpak van de beoordeling van de schade. Reparatie is prima uitgevoerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had problemen met een niet aangesloten Bovag autobedrijf welke meerdere malen reparaties verkeerd uitvoerde. Firma Pouls heeft de auto onder handen genomen en alle problemen zorgvuldig en in overleg opgelost. Vakmensen met zeer veel technische kennis!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben een auto met lichte schade laten repareren. Over de reparatie van de schade ben ik tevreden. Een gratis leenauto ter beschikking gekregen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Service en vakkundigheid 100%.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voordat er een nieuwe module werd ingebouwd eerst een module uit een andere auto geprobeerd om zeker te weten dat deze module het euvel veroorzaakte. Er wordt altijd eerst contact opgenomen zodat je niet geconfronteerd met onvoorziene kosten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede afhandeling onderhoud, alleen jammer dat het werkplaatsuurtarief niet wordt vermeld op de factuur, alleen het totaalbedrag werkplaats.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb bij Pouls Autotechniek vaker een auto gekocht en al jaren heb ik er mijn auto\'s voor onderhoud en APK. De Service is uitstekend en je wordt er vriendelijk en snel geholpen. Het werkplaats heeft een goede uitstraling en is altijd schoon en netjes. Dit geeft mij het vertrouwen,dat als de werkplaats netjes is, dan gaan ze ook netjes met je auto om. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Pouls Autotechniek een auto te kopen of in de onderhoud te doen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben professioneel inkoop manager geweest en ben al meer als 25 jaar klant bij dit bedrijf en dat zegt al voldoende lijkt me.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kundenfreundlicher und sachkundiger Umgang, alle Fragen wurden zeitnah beantwortet, es gab keinen Zeitdruck. Prinz Gasanlage eingebaut.

In een woord, goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben meer dan tevreden met het oplossen van mijn LPG-probleem, na een eerste diagnose nog geen oplossing, maar na de tweede, een week later, is het perfect opgelost. Zij geven veel aandacht aan jouw probleem en kunnen goed luisteren, voorbeeldig. Ook de gratis leenauto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren klant bij deze TOPgarage! Kundig personeel, zeer goede service, altijd bereikbaar, goede info. Kortom super!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb een auto gekocht bij dit bedrijf, kwam meteen vertrouwd over. Aangezien ik nog niet zo bekend was met LPG-G3 heeft de eigenaar de tijd genomen om alles uit te leggen. Ik ben vervolgens nog een keer terug geweest omdat de mistlampen het niet deden, en ben toen prima geholpen. IK raad iedereen aan hier naar toe te gaan.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik was op zoek naar een Prins lpg installatie voor mijn Dodge Nitro. Pouls was het 2e bedrijf waarmee ik contact kreeg. Gesproken met de eigenaar. Hij nam goed de tijd voor me en kon alles vragen. Niet alleen over mijn gastank maar ook overleg over mijn auto gehad. Van de 2 bedrijven die ik heb gebeld was Pouls de goedkoopste. Na enkele weken weer contact gehad met Dhr Pouls en een afspraak gemaakt om het te laten inbouwen, weer nam hij alle tijd voor me, hij heeft zelfs voor me uitgezocht wat de levensweg is geweest van mijn elder gekochte Dodge Nitro. Dat is nog eens service dacht ik zo. Verder kreeg ik tijdens de inbouw een gratis leenauto mee, ook dit zat in de prijs ingegrepen. Ik heb afgelopen donderdagavond de auto opgehaals en de VSI Prins gastank zit er fantastisch in, de auto lijkt nu nog beter te rijden dan zonder gas. Ook heeft Dhr Pouls uitgezocht welke trekhaak met 13 polige doos er onder de Nitro met parkeersensoren past zonder dat ik deze steeds moet uitzetten. Geweldig gewoon dat je als leek naar een autobedrijf kunt gaan waar ze je niet meteen een poot willen uitdraaien!!!! Ik heb besloten om ook voor mijn onderhoud van mijn auto toch liever 125km rijd waar het goed gebeurd en waar de service helemaal top is. Ga zo door!!!! Ik vind jullie echt een aanrader!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd zeer correct met afspraken. Wordt direct geholpen. Snelle diagnose en separaat heldere communicatie over levertijd onderdelen en kostprijs reparatie. Kundig, betrouwbaar en vertrouwd, zo zouden er meer moeten zijn!

Bong 6 A

5991EB Baarlo lb