Hele nette behandeling, meedenken met de klant, kom van ver,anderhalf uur maar op zaterdag brengen en op maandagavond weer ophalen is geen probleem. Prima terugkoppeling en voordat e.e.a. werd uitgevoerd is dat eerst overlegd en voor goedkeuring nagevraagd.
Bijzonder professioneel. Vakkundig. Betrouwbaar. Altijd transparant inzake handelingen en facturering.
Vakkundig, eerlijk, fijn dat er werd gebeld toe er meer dingen aan het licht kwamen die hersteld moesten worden, leenauto mee kunnen nemen.
Sinds 4 jaar heb ik m\'n auto in onderhoud en ben erg tevreden over de service en afspraken die we samen maken.
Ik ben sinds 1989 klant bij POULS Autotechniek Baarlo. Ik ben nog nooit teleurgesteld in dit bedrijf en de service is perfect.
vriendelijk, beleefd ,altijd tijd voor een praatje (advies ) Doen geen onderhoud wat niet nodig is, vertrouw er altijd op dat wat ze aan de auto doen ook nodig is
Heb heel positieve ervaring met dit bedrijf
Al jarenlang zijn wij een tevreden klant van Pouls Autotechniek. Jan en zijn team doen er alles aan om hun dienstverlening tot in de puntjes te verzorgen. Zij hebben kennis van zaken en leveren topkwaliteit. Een dikke tien!
Zeer correct en goede service.
Altijd goed en snel geholpen.
Al meer dan 10 jaar maken wij gebruik van de service/reparaties en keuringen door dit bedrijf. Het is altijd tip/top. Aanspreek, reservering, overleg, en adequaat. Altijd vriendelijk, altijd in overleg en ook altijd schoon. Wij rijden er graag vanuit Tiel naar toe.
Super, het meedenken met de klant. De oprechte klantvriendelijkheid.
klantvriendelijk, meedenkend en laagdrempelig.
Goed en correct.
Geweldige service!
Ze lossen altijd het probleem op adequate wijze op.
In alle opzichten, zijn mijn vrouw en ik zeer tevreden over dit bedrijf en haar medewerkers. Dit gebaseerd op circa 15 jaar ervaring met het onderhoud van 2 auto\'s. (BMW\'S.) Krijgen altijd de indruk dat men weet wat men doet, eerlijk is en de klant in alle opzichten als \"koning\" behandelld.