Service en kwaliteit heeft dit bedrijf hoog in hun vaandel. Ben al 35 jaar klant en altijd tot volle tevredenheid geholpen.
Goede snelle service
Altijd heldere uitleg, meedenkend, vakkundig..wat mij betreft één van de betere garages die ik ken. Deze gang van zaken lijkt totaal onbekend tussen al het gesjoemel van de meeste garage\'s die ik ben tegen gekomen. Voor zover ik dat kan zien is Pouls z\'n klanten waard. Ook de enige \'echte\' gasspecialist. Drie keer een tien.
Alleen maar positieve reacties kan ik geven op dit bedrijf. Je wordt er keurig te woord gestaan men heeft altijd tijd voor je. Een kopje koffie staat voor iedereen klaar. En, en dat is misschien wel het belangrijkste, je ziet aan het personeel dat ze er graag werken en dat komt tot uiting in de resultaten. Ik ben een uiters tevreden en positieve klant.
Betrouwbaar en goed. Denken met je mee.
goed te telefonisch te bereiken , duidelijke afspraken met goede feedback , snelle hulp bij reparatie , ook als je je auto niet lang kunt missen , er staat altijd een leen auto en koffie voor je klaar !!
Al jarenlang bekend met de goede service en het sublieme vakmanschap van Pouls Autotechniek B.V.
Super goed bedrijf. Perfecte service.
ik ben al jaren bij dit autobedrijf mijn zoon ook al jaren nooit vervelende dingen mee gemaakt verschillende tweedehands auto\"s gekocht prima service voor 2 jaar terug ging een sensor van mijn auto kapot uit coulance kreeg ik al gauw 100 euro op mij bankrekening terug gestort u kunt gerust met dit bedrijf zaken doen
Ik kocht mijn 1e auto bij Pouls Autotechniek, kreeg er goede uitleg en antwoord op mijn vragen. Ook hebben ze zeer zorgvuldig lpg ingebouwd..Inmiddels rij ik met een gerust gevoel rond in mijn \'nieuwe\' auto. Bedankt!
Als er speciale reparaties zijn dan wordt er eerst contact opgenomen en advies gegeven. Men geeft ook aan wat de extra reparatie ongeveer gaat kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan
Klantvriendelijk
Mijn ervaring met Pouls Autotechniek is tot nu toe uitstekend