Deskundig en zeer correct bedrijf.En erg klantvriendelijk
Bij Poels is altijd alles oké
Ik ben klant bij Pouls Techniek om de combinatie van 100% vertrouwen dat je nooit \'getild\' wordt met een vakmanschap wat zelfs dealers vaak niet in huis hebben.
Heel prettig contact, duidelijke uitleg over in te zetten techniek, een heel professionele en schone werkplaats viel mij meteen op bij eerste bezoek.
Altijd prima verzorgd en degelijk.
Ik haal maandag de auto nadat er een lpg installatie is ingebouwd. Vooraf zeer uitgebreid en zeer deskundig voorgelicht.
Ben zeer tevreden over de service en afspraken en klant vriendelijkheid, snel geholpen, ik raad je dit bedrijf zeker aan voor het plaatsen van gas en ook onderhoud van wagen en voor alle andere problemen , voor alles weten ze wel een oplossing,ECHT TOPPIE
Mijn totalloss-schade perfekt afgewerkt En de nieuwe -gebruikte-auto is helemaal top,mede omdat ik meer auto heb gekregen dan ik verwacht had.. Ben blij dat ik geholpen ben door Guus en Jan ..
Heel tevreden.,goede service, duidelijke uitleg bij eventuele storingen, gratis leenauto en prijs/kwaliteit prima!
Inbouw lpg g3 installatie Vakmensen Perfect ingebouwd/III
Afgelopen donderdag ben ik met mijn doodzieke Audi80 op LPG voor onderzoek en reparatie naar Pouls Autotechniek BV gereden. Na 2 uur scheur ik weg met mijn gerepareerde auto, hij rijdt nog steeds als een zonnetje. En ik, ik heb geen minuut verspild. Ik kreeg een werkplek in de kantine, met koffie en een glaasje water en heb gewoon mijn kantoorwerk gedaan onderhand ik wachtte. Prima service!!! En een eerlijk advies!!
Ik heb mijn trekhaak door Pouls laten kopen(trekhaken.nl) en laten monteren. Alles werkte perfect. Montage binnen de afgesproken termijn gerealiseerd. Uitstekende service (gratis leenauto). Ik denk er over om ook de beurten van mijn auto door Pouls Autotechniek BV te laten uitvoeren ( na het verstrijken van de garantietermijn).
Klantgericht en prima service!
Zij hebben verstand van autotechniek!!!
Altijd heel goed tevreden.
Eine sehr qualifizierte,fachgerechte Beratung und eine hervoragende Kundenbetreuung. Das Preis-Leistungsverhältnis stimmt. Die Firma Pouls Autotechnik B.V. kann ohne Bedenken empfohlen werden.
een tevreden klant
Uitstekend. Medewerkers denken mee. Doen geen overbodige zaken. Wat ze doen is prima verzorgd. Afspraak is afspraak! Veel andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen!
-Goede kwaliteit. -Goede ondersteuning bij aankoop van een nieuwe auto, zelfs als je die elders koopt. -Goede service.