prima service, goed werk en staan altijd voor ons klaar. In noodsituatie, ook in weekenden en op vakantie!!!
Ik wordt daar altijd prima geholpen. . Altijd overleg over een reparatie of vervanging . Prima bedrijf , Een aanrader .
Wordt goed geholpen., auto wordt thuis opgehaald. en je kunt er evt. ook avonds terecht.
De ervaringen zijn goed. Een betrouwbaar bedrijf.
Goede ervaringen meedenkend
zeer goed
Zeker correct gewerkt. Zelf na sluitingstijd nog kunnen ophalen.
Ben al 17 jaar zeer tevreden, goede service
Voor zowel onderhoud, technisch advies, onderdelen ben ik uiteindelijk, na vele omwegen en negatieve ervaringen, terecht gekomen bij Pouls. Dit bedrijf raad ik een ieder aan, die van eerlijkheid, deskundigheid, prima service houdt, bovendien nog een kopje koffie op de koop toe!!
Op autogebied vind ik mezelf een kritisch persoon. Bij de ontdekkingstocht of LPG bij mijn situatie en auto past heeft Pouls me zeer uitgebreid en overtuigend uitleg gegeven over de inbouw van LPG en alle pietluttige details die ik wilde weten. Van de locatie en grootte van de tank, nut en noodzaak van een klepsmeersysteem tot en met details zoals verbrandingstemperatuur en kleppen stellen van de motor. Ik kreeg absoluut het gevoel dat ze bij Pouls technisch exact weten wat ze doen en dit volledig inzetten ten dienste van de klant. Het besluit tot LPG inbouw bij Pouls was dan ook genomen en dit is gecombineerd met een kleine beurt en de inbouw van parkeersensoren. Een ander bedrijf kon de LPG installatie misschien ietsje goedkoper leveren, maar zij waren bijvoorbeeld niet in staat bepaalde lastige vragen te beantwoorden en onder mijn auto net zo\'n grote tank te monteren als Pouls (91 liter!). Ik heb, met het keurig ingebouwde resultaat, een goede keuze voor Pouls gemaakt!
Wij komen al jaren bij Pouls en dat zegt natuurlijk al veel. niets dan goede ervaringen, denken mee met betaalbare oplossingen, altijd behulpzaam en vriendelijk.
een zeer goededienstverlening met een goed luisterend oor