uitstekend werk met goed kontact
Een snelle en goede afwikkeling van de schade. Duidelijk hoe het traject verliep, ook met de verzekeringsmaatschappij.
Zeer netjes en hulpverlenend
Topservice. Smiddags gebeld met probleem. Volgende morgen direct langskomen en verholpen.
De service is uitstekend en bij probleem kun je er meestal direct terecht.
Een storing in het brandstofsysteem van mijn auto is door Pouls naar tevredenheid opgelost nadat twee andere bedrijven hiertoe niet in staat bleken te zijn. De van te voren gemaakte afspraken en beloften zijn hierbij ingevuld.
Super service en eerlijk advies.
Vertrouwd adres voor BMW.
Ik kom al meer dan 15 bij Jan, ik kan niks anders zeggen dan lof voor deze man en zijn personeel. Vakmensen zijn het, ze weten wat ze doen en waar ze het over hebben, geweldig. Hartelijk dank dat jullie mijn vertrouwen in jullie hoog in het vaandel hebben staan. Vriendelijke groet, Aldert Meijer
Heb mijn auto bij dit bedrijf al 16 jaar in onderhoud vriendelijk en ervaren personeel. wordt altijd netjes geholpen.
Via vrienden ben ik terecht gekomen bij Pouls Autotechniek. We hebben bij een van onze Chrysler limousine gas in laten bouwen, dit is helemaal top verlopen. Alles is volgens afspraak gemaakt en heel netjes. ik ben echt zeer tevreden, bij aankomt netjes koffie en een leen auto was ook geen probleem. We komen zeker bij jullie terug!! Bedankt
Prima service.
Ze staan altijd klaar om je als klant op de beste manier te helpen
Deskundig en correct.
Snelle en correcte afspraken.
met deze firma kun je goede afspraken maken. Vriendelijk bedrijf, goede service.