De onderhoudsbeurten en contacten lopen heel vlotjes. Een echte aanrader.
Eerlijk. Vertrouwd. Deskundig personeel. Snelle en goede service. Leenauto zonder kosten. Gespecialiseerd in BMW. Heeft alles in huis wat een BMW dealer ook heeft. Rij zelf BMW en is al meer dan 25 jaar mijn plaats waar ik onderhoud laat plegen. NEEM VAN MIJ AAN DAT JE HIER OP HET JUISTE ADRES BENT. Dit geldt natuurlijk ook voor elk ander merk.
Zijn goed. Tijdig informatie bij bijzonderheden.
zeer goed
Corecte afspraak met een goede service. zeer tevreden.
goede ervaaring
Deskundige en pragmatische aanpak. Veel vertrouwen dat moeilijke klussen goed geklaard worden.
Altijd plezierig en goed.
Zeer klantvriendelijk ingesteld en geen moeite is te veel en dit al sinds de jaren 80.
Top service, vriendelijk en oprecht. Geen verborgen foefjes etc.
Bij Pouls zit je altijd goed, alles zoals het moet.
Prima ervaring, klantvriendelijk en klantgericht. Goede service.
the best from the best service !!!
Een ouderwets bedrijf met alle hedendaagse kennis. Persoonlijke betrokkenheid bij alle geleverde diensten. Het soort service dat bij dit bedrijf nog vanzelfsprekend is vindt men niet bij de kwit fit\'s en dergelijken. Ik betaal graag iets meer voor de geruststelling dat mijn auto mij veilig over de weg brengt. Niet alleen vandaag, morgen of deze week, maar ook voor het komende jaar.
Goed bedrijf. Vindt het fijn dat je ook met een Amerikaanse auto terecht kunt. Ga zo door.