lpg storing verholpen bij mijn pick-up. Netjes afgehandeld.
Een topgarage die ik iedereen zal aanbevelen. Er wordt meegedacht en je komt niet voor verrassingen te staan. Goeie service en ze nemen de tijd voor je.
in un mum van tijd weer ok met mun lpg
Vriendelijk, eerlijk, betrouwbaar, goede communicatie!
Wat een geweldig bedrijf. Vakmensen pursang. Ik denk het beste adres van Nederland voor onderhoudt en lpg. Ik heb een hele speciale Amerikaan..... Loopt als een zonnetje. Daarnaast is Jan (de eigenaar) een toffe peer waar kwaliteit nog echt hoog in het vaandel staat. Ik rij helemaal vanuit Eindhoven naar Venlo en daarmee laat ik ruim 100 garages naast me liggen en dat is niet voor niets. Pouls een dikke 10!!!
Prima bedrijf, service gericht, berijd willend en duidelijk. kom er graag terug voor mijn LPG-G3 installatie onderhoud. Groet Stefan
Kundig, accuraat, vriendelijk, geduldig, meedenkend, welwillend.
Had de beste ervaring. Zeer goede service. Aardig en vriendelijk.
Goede service en attente behandeling, klant staat centraal bij deze garage. Dat zie je nog maar weinig
Zeer klantvriendelijk, geven goede en betrouwbare informatie en wat ook erg belangrijk is ze hebben goede monteurs. Bovendien vrouwvriendelijk en dat vindt je niet overal.
Mijn ervaring met de firma Pouls zijn uitstekend!
prima service, vakbekwaam, meedenkend, klantvriendelijk en gratis leenauto
Zeer klantvriendelijk, deskundig, prima service tegen een prima prijs. Daar kan geen merkendealer tegenop.
Er wordt vooraf altijd eerst met mij overlegd. Bovendien denken ze met mij mee. Een voorbeeld ; bij de vorige grote beurt bleek dat remblokken en schijven nog net mee konden tot de volgende beurt, andere garages hadden wellicht gewoon vervangen. 6 maanden later kom ik voor de winterbanden en dan worden ook even de remblokken gecontroleerd. Het advies is met de winter voor de boeg toch te vervangen. In plaats van mij een nieuwe afspraak te laten maken, wordt dat meteen gedaan. Het is wel een klus van ruim 2 uur. Dat is pas service . Op de rekening krijg ik ook nog korting.