Prima service!
Je komt terug op basis van garantie voor je lpg installatie, wordt een en ander gedaan zonder overleg en aan het einde van de dag krijg je een nota voor je neus !!!! Oplichters gewoon uit de buurt blijven!!!
Jammer dat u er zo over denkt. U bent de hele tijd bij de reparatie aanwezig geweest dus u was volledig op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden. De monteur heeft u zelfs duidelijk uitgelegd en laten zien dat het probleem niet aan de LPG installatie lag maar dat er 2 bougies doorgeslagen waren. U heeft ons daarna zelf de opdracht gegeven om alle 6 de bougies te vervangen.
In Nederland denkt iedereen voor zichzelf , bij Pouls Autotechniek denkt iedereen met U mee
Goede service en klantgericht , en eerlijk
Erg aangenaam en hartelijk ontvangen. Succes service en erg klantvriendelijk! Betrouwbaar! Een echte aanrader!
Prima, meedenkend en klant staat centraal.
Ik heb nog geen ervaringen, maar ik heb wel een geweldige ontvangst en ben zeer goed geholpen dat was voor mij de doorslag om hier een auto te kopen . Het gaf mij erg veel vertrouwen in deze garage .
Fijne contacten.... Ook als je verder weg woont geeft dit bedrijf je een vertrouwd gevoel...
Ik ben sinds 1989 klant, dat zegt eigenlijk al genoeg. Ik ben helemaal tevreden.
alles goed geregeld
Uitstekend!
Sinds 2005 reeds 3 maal een auto gekocht.Verder reparaties indien nodig+ apk de laatste 10 jaar.
goed bedrijf
Heel snel geholpen. Super service, vriendelijk en efficient.
Onlangs derde auto in volgorde gekocht. Klant sinds eind 2005. Alle reparaties die evt. nodig waren + alle APK keuringen