zeer positief, vriendelijkheid,afspraken en service eerlijkheid zeer goed gevoel over.
Ik vind vooral de persoonlijke benadering door Jan, en het gevoel serieus genomen te worden erg positief.
Een goed en deskundig bedrijf, goede en vriendelijke service. Heb zelf goede ervaring met wat service en snelle hulp als het nodig was.
We hebben onze 2de limousine voorzien van een gas installatie bij Pouls, alles is netjes en snel geregeld. Tegen een passende vergoeding hebben ze de limousine ook gewassen en klaar gemaakt voor onze limousine rit, zodat wij gelijk door konden rijden naar onze klant.
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden. Onvoorziene werkzaamheden wirden eerst besproken, dus geen nare verrassingen achteraf. Professioneel en in dienst van de klant.
Ik ben al klant vanaf het eerste uur. Heb er twaalf autoos gekocht. Nooit ook maar een probleem gehad. Altijd netjes vriendelijk en behulpzaam. heb een keer elders een auto gekocht en dat was een drama. dus nooit meer. Het is gewoon n garage waar je super geholpen word. je kunt n auto nu eenmaal niet meer missen en dat begrijpen hun perfect.Top
Heb mijn BMW al 19 jaar in onderhoud bij dit bedrijf vriendelijk en ervaren personeel
Hulpvaardig, meedenkend, oplossingsgericht
Een heel slecht bedrijf. Een en ander afgesproken aan de telefoon voor een diagnose van max 60 euro. Uiteindelijk hebben ze van alles gedaan zonder mij te informeren en een rekening van 250 euro gegeven. En de auto rijd nog slechter dan dan ervoor.
Naar onze mening hebben wij dit misverstand destijds al uitgesproken. We zijn u zelfs tegemoet gekomen en hebben nog een gedeelte van de factuur gecrediteerd. Spijtig dat u nu ruim 3 weken na uw bezoek alsnog op deze manier reageert. Toen de auto hier wegging reed hij overigens perfect. Indien u achteraf van mening bent dat wij de werkzaamheden niet goed hebben uitgevoerd, dan had u bij ons terug kunnen komen.
Gewoon goed bedrijf.eerlijk verhaal . no nonsens zeee tevreden
goed te woord gestaan en probleem netjes opgelost
Vaklui, snelle en goede service
Klantvriendelijk gastvrij behulpzaam
Behulpzaam, betrouwbaar en klantvriendelijk Altijd een schone werkvloer en een verzorgende uitstraling
topservice!
zeer klantvriendelijk ,deskundig bedrijf