Zeer kundig op gebied van gasinbouw in phev auto\'s
Goede service, duidelijke uitleg over werkzaamheden, kennis van LPG
Zeer goede ervaring. Deskundig personeel.
wij zijn uiterst tevreden
Voor een grote beurt en APK mijn auto naar Pouls Autotechniek gebracht met een aantal kleine mankementjes. Deze zijn snel en deskundig opgelost.
Goed, maar dat wist ik al. ben er verschillende keren geweest voor informatie en werd iedere keer kosteloos en goed ingelicht
netjes
goede ervaringen. specificeren nota lijkt voor poels toch enigsins een probleem!!
Kompetente und zuvorkommende Behandlung !
prima en betrouwbaar !
Storing met de golf gti prima afgehandeld zeer snel deskundig en klantvriendelijk bedrijf.
Inbouw gas installatie
Zeer goede service
al decennia lang de beste garage van Limburg en de rest van de wereld .................