Zeer professioneel bedrijf. Keurig opgeruimd en zeer bekwaam met ongeloofelijk veel vakkennis. Inbouw voorbeeldig met veel speciaal gemaakte frames, perfect afgewerkt. Ik heb veel autos laten ombouwen, maar deze firma is definitief de allerbeste.
Zeer klantvriendelijk, ruime openingstijden, deskundige service en eerlijk en betrouwbaar dus al met al een perfecte dienstverlening. Kortom, Jan Pouls en zijn team; mannen en vrouwen met een enorme passie voor het vak!
Keurig bedrijf die hun afspraken na komen. LPG is super ingebouwd.
Heel correct, ze geven er goede uitleg en zijn zeer vakkundig
Vriendelijke, betrokken medewerkers. Prima service. Ik ben al jaren een tevreden klant en kan Pouls van harte aanbevelen.
Prima ontvangst, je wordt echt in de watten gelegd. Correcte prijs en service, geen bedrog zoals voorheen. Echt specialisten, mensen die weten waarover ze praten. Ik heb eindelijk mijn servicepunt gevonden.
duidelijke uitleg over de voorziene werken
geen afspraak, toch direct storing uitgelezen en gerepareerd. Super!! Minnie bedankt voor beschuit met aardbeien tijdens het wachten.
uitstekende garage om uw auto te laten onderhoud/apk
goede en snelle cervice,zeer correst met afspraken datwaarderen wij
secur en deskundig,vriendelijk.
Alle afspraken keurig nagekomen
snelle en goede service
Prima geholpen, een zeer vakkundige monteur en zeer correcte behandeling. Fouten van andere bedrijven zijn nu eindelijk opgelost. Pluim voor Pouls.
Vriendelijk personeel, LPG installatie netjes ingebouwd en de werking prima uitgelegd.
Zoals altijd word je super geholpen