goed behulpzaam en mee denkend
Goede en klantgerichte benadering, heldere afspraken en terugkoppeling bij afwijkende kosten.
Zéér vriendelijk ontvangen door Jan. Goed advies gegeven en alles volgens afspraak netjes afgewerkt.
Altijd nette benadering en vakkundige reparatie.
Ben zeer tevreden over dit bedrijf Vriendelijk personeel en een goede service
uitstekend, prima service
Snelle service.
Heb te weinig ervaring met het bedrijf om een reactie te plaatsen. Kan alleen beoordelen op de j.l. verleende service.
Inbouw LPG installatie.
Goede garage alleen de laatste APK + olie verversen erg geschrokken van het totaal.
Service is echt klant gericht. LPG systeem is mooi ingebouwd en zie je niks van.
Oplevering van inbouw van LPG-installatie en nieuwe schokdempers is zeer professioneel: duidelijke uitleg van de montage, de werking. Daarna een proefrit met de eigen auto. Klasse!
Alles volgens afspraak, erg snel en correct afgewerkt!
Bedrijf wees mij zelfs op een aanpassing, van G2 omzetten naar G3. Ik ben dan ook zeer benieuwd of het bedrijf contact opneemt zodra ze dit uitgezocht hebben. Dit heeft medewerker wel aangegeven.